Nem eszem sokat, és mozgok is, viszont minden, egy pohár víz is rajtam marad...Ez normális?!
2013. aug. 16. 17:44
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez még korai.Én 6-7.hónaptól vizesedem.
3hónapos koromban rajtam már +3kg volt,ami sok és még semmi köze a babához.
29hkm
2013. aug. 16. 18:02
2/6 anonim válasza:
Szia! Én a 25. Héttől veszem èszre, hogy vízesedek.
Szerintem szimplán hízol...:)
Boldog babavárást
34hkm
2013. aug. 16. 18:12
3/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk elég sovány vagyok, lehet azért...
2013. aug. 16. 18:13
4/6 anonim válasza:
Első vagyok.
Lehet,m én is 52,5kgval indultam és hopp máris jöttek a kgok.Meg ilyenkor jobban vigyázol magadra,kevesebbet mozogsz,az étvágyad is megváltozik.
2013. aug. 16. 18:33
5/6 anonim válasza:
Valamennyire lehet. A relaxin nevu hormon ilyenkor mar dolgozik (nezz utana mi az). Nekem mondta az orvosom, amikor ennyi idos voltam, h erezhetem magam a visszatartott viztol egy kicsit jobban "kisimultnak". Es ez aprilisban volt, tehat meg a meleg se rakott hozza... Amugy nem tudom, ti h vagytok vele, de en nem terhesen is megerzem a havi ciklusomban, h mensi elott visszatartottam a vizet. Mensi elott 1-2kiloval mindig nehezebb is vagyok, mint 5 nappal kesobb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.