Én is hízhatok a Gravidától?
Szia!
Én a teherbeesés előtt szedtem,és 2hónap alatt 4kg-ot híztam tőle,ez a vitamin tartalmaz a legtöbb összetevőt,gondolom felturbózta a szervezetet,de az eredmény pozitív lett.már 20 hetes vagyok,úgyhogy biztos rásegített a fogamzásra.Mikor észrevettem,h.fejött4kg,akkor már csak felet szedtem,amikor meg elfogyott,elkezdtem az Eurovitet szedni,mert abban minimális az összetevő.De mellé még szedek magnéziumot,c-vitamint,calcium pezsgőtablettát+dr steinbergeres v.just-nahrin-os vaspótlókat,mert nekem nem túl jó a vasam.Mellé persze zöldség-gyümi,amennyire lehet.Amúgy szerintem nem lehet csak zölds-gyümiből bevinni a kellő vitaminokat,kell valami bogyó is,de vigyázni kell,mert tényleg felpumpálhat.
Boldog Babavárást!
Egyik terhességem alatt szedtem vitamint, a másiknál semmit.
Mégis mindkettőnél nagyon sokat híztam.
Szóval a vitaminra csak ráfogják, hogy attól híznak, szerintem független.
Adottság kérdése, ki mennyit hízik, de napi 1 szem vitamin nem hízlal. Sokan várandósságuk alatt élik ki magukat, hogy most nem számít semmi, csak a baba, és kettő helyett kell enni...
De ez hülyeség, ésszel kell enni, úgy ahogy előtte. Persze a terhesség előrehaladtával nő a kalóriaigény, de tényleg ha nem kettő helyett eszik az ember, akkor szinten lehet tartani mindent. Sokan átesnek a ló túloldalára, híznak mondjuk 10kg-ot a 14.hétig, akkor rögtön a vitamin a hibás, de az első méretkezésig nem okolnak semmit. Én szedek vitamint, mégis 11kg-ot híztam eddig, a baba átlagos méretekkel rendelkezik.
De attól is függ, hogy mennyivel kezdi valaki a terhességét, illetve alakul-e ki nála cukorbetegség, magas vérnyomás stb. , ezek befolyásolják a hízás mértékét.
A vitamin jobb etvagyat csinalhat, de egyreszt nem muszaj ennek mindig engedni, masreszt nem biztos, hogy te is tapasztalni fogod.
En mindket terhessegemnel ugyanazt a terhesvitamint szedtem, sot, teherbeesesek elott es szules utan is.
A statisztika:
- elso terhessegem elott harom honapig szedtem, nem volt nagyobb etvagyam, egy dekat sem hiztam,
- teherbe estem, megnott az etvagyam a 8. het korul, 25 kg-ot hiztam,
- szules utan negy honapig meg szedtem ugyanugy, mint addig, az etvagyam megis mar a fiam ket napos koraban a regi lett, negy honapos korara ket kiloval kevesebb voltam, mint teherbeeses elott,
- a 2. terhessegem elott ismet szedtem, nem hiztam, nem nott az etvagyam,
- terhesen sem nott az etvagyam, felidoig 2 kg-ot hiztam,
- tovabbi info meg nincs.
Az elso babam 3700 grammal szuletett, ami egy 179 cm magas no eseteben (hasonloan nagy felmenokkel es ferjjel) nem egy kulonleges dolog es nem oriasbaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!