Hány hetes korban kell elmennem a belgyógyászatra?
nekem van egy listám, hogy mikor hova kell menni és 18 hét utánra írta! Nekem minden beutalót az orvosom ad, védőnő nem adott még sehova beutalót, de olvastam már sok helyen, hogy valaki a védőnőtől kap beutalókat!
Háziorvostól semmiképpen nem! Vagy a nőgyógyásztól vagy a védőnőtől! Ha legközelebb mész terhesgondozásra kérdezd meg!
Sziasztok!
Teljesen meg vagyok lepődve, mert én még ilyenről nem is hallottam. Már a 30. hétben vagyok, de eddig még semmi beutalót nem kaptam. Ez milyen vizsgálat? Mit csinálnak? Kötelező?
Ezt általában a háziorvosod csinálja meg. Van benne EKG, meg ilyen általános dolgok! :)
Így sem ismerős?
Az EKG az ismerős:), mondta a védőnő, hogy majd menjek el, de belgyógyászati vizsgálatról szó sem volt. Időpontot sem mondott, csak annyit, hogy majd menjek. Gondoltam, hogy jó, majd megyek... valamikor:).
Milyen vizsgálat ez a belgyógyászati dolog:)? Mit csinálnak? És most akkor kötelező ez is?
Én elmentem a háziorvoshoz, és mivel ő ott nem csinál EKG-t, kaptam beutalót tőle.
Egyébként vérnyomást mért, megnézte a bokámat, és megkérdezte, jól vagyok-e. Ennyi volt a nagy belgyógyászati vizsgálat :P
Ja, még az eleje-felé voltam, szerintem 12-18 hét között jó menni.
Hát most csak pislogok:). Azt tudom, hogy a háziorvosom megcsinálhatja az EKG-t, de hogy mást is csinálna azt nem tudtam. A héten rákérdezek a védőnőnél, remélem nem fogja leharapni a fejemet, hogy még nem voltam:).
Köszönöm, hogy nekem is válaszoltatok:)!
Nem nagyon csinál mást! Tényleg ennyi, EKG, vérnyomás, meghallgatja a szived, talán kérdez egyet-kettőt!
Ha voltál már a háziorvosodnál, vagy csinált már EKG-t akkor megvan! Nyugi!
Nálunk van a háziorvosnál EKG, de én meg nem akarok elmenni mostanában, mert tuti hogy elkapok valamit a váróban... :( 14 hetes vagyok most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!