Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kell először elmennem a...

Mikor kell először elmennem a nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Nagyon-nagy a boldogság, ma reggel végre + -t sikerült tesztelni, mikor kell/javasolt először elmenni a dokimhoz a terhesség miatt?
2011. febr. 23. 12:46
 1/6 anonim ***** válasza:
nem tudom, de gratulálok :)
2011. febr. 23. 12:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Én hátfőre nem vártam, már aznap felhívtam az orvost, hogy van 3 + tesztem és jövőhét hétfőn kell mennem, akkor leszek 5 hetes.
2011. febr. 23. 12:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz csalódni, aggódni, hogy nincs még szívhang, akkor várj még a dokival, 6-7 hetes korodig, tehát még legalább 2 hetet.

Gratulálok!

2011. febr. 23. 12:52
 4/6 anonim ***** válasza:

7-8. hétig fölösleges! Pici a baba, és ha nem látja doki a szívműködést, csak magadat fogod stresszelni! ami árt a babának! Még rá érsz!

Én is felhívtam az nap a dokit, mikor pozitív lett a teszt, és azt mondta még ráérek 2-3 akár4 hét múlva is menni

14+5ös kismama

2011. febr. 23. 12:53
 5/6 anonim ***** válasza:
6. hétig ne menj, felesleges. Olyan 7-8 héten érdemes.
2011. febr. 23. 13:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem felesleges, én pont a 6.héten voltam és szívhangot is hallagattunk.
2011. febr. 23. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!