Terhesség és ciszta?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam a 12.hetes ultrahangon. Kiderült, hogy a jobb petefészkemen van egy 25 mm-es ciszta. A védőnő azt mondta hogy jobb esetben felszívódik magától. Más is volt ilyen helyzetben? Tapasztalatok?2013. aug. 16. 13:26
1/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem tavaly nyáron volt egy 5 X 3 centis cisztám a bal petefészkemen, és így estem teherbe. A doktor azt mondta majd felszívódik a terhesség alatt,nem kell vele foglalkozni, a babának nem árt. A 20 hetes ultrahangon még meg volt a ciszta, bár kisebb lett. Nyár elején szültem, nemrég voltam nőgyógyásznál, minden rendben van, a ciszta teljesen eltűnt. Nyugi, biztos,hogy fel fog szívódni magától.
2/3 anonim válasza:
Szia.Nekem rögtön az első ultrahangon,mikor még 7 hetes voltam, észrevett az orvos egy 30 mm-es cisztát.Mondta,h nyugodjak meg,a terhesség alatt felszívódik általában.A 20 hetes ultrahangon már nem volt meg,fel is szívodott.
28 hkm
Boldog babavárást! :-)
3/3 A kérdező kommentje:
köszi csajok :) csak nem szeretném ha baja lenne a babának
2013. aug. 16. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!