Ez most terhesseg? Kesik több mint ket hetet csinaltam tesztet ami egyböl erös pozitiv lett viszont sokat olvastam hogy ciszta is kimutathatja az eredmenyt. Szerintetek? Kinek mileyn tapasztalata volt?
Ez baba! Nekem kb 5-6 cisztám volt az egyikkel megműtöttek! Azután jött ki a többi,na jó hogy azóta már eltelt kb 10 év de akkor is!!!Kisbabám lessz...24hkm vagyok!! GRATULÁLOK!!!!!
Képet nem teszel fel a tesztről?
Mivel a terhesség témakörbe tetted fel a kérdésed, ezért gondolom tudat alatt azért te is vágod, hogy terhes vagy, hiszen ha kétségeid vannak akkor miért nem a teherbe esés kategóriába írtál??
Boldog babavárást!
Szerintem manapság elég megbízhatók a tesztek, hogy nem fognak minden problémára pozitív eredményt mutatni. Most a második babámnál anyukám csak az 5. teszt után hitte el, hogy baba lesz.
18 hkm
Az olyan ciszta nagyon ritka. De tényleg.
Ez baba. Ha nem hiszed, menj orvoshoz.:)
Ez baba.
Nagyon kevés az a fajta ciszta, ami hcg termelésre serkenti a szervezetet!
Ha már két hete késik, most vagy hat hetes terhes. Kérj időpontot a dokitól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!