Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 42,5 évesen szeretnék újra...

42,5 évesen szeretnék újra babát vállalni, van tapasztalata erröl valakinek?

Figyelt kérdés
3 kamasz gyerekem van (ikrek 17,5 évesek és egy 15,5 éves), a férjemmel (aki a három gyerekem apja) gondolkozunk egy negyedik gyereken. Csak konstruktiv válaszokat kérek...

2013. aug. 15. 18:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy olyan dolog, amiről ellehet vitázni évekig, akárcsak arról, hogy ki hány gyereket szülne....az hogy ki, mikor, hány gyermeket, és hány évesen szül, szerintem ez az Ő gondja, és persze felelősség teljes megoldása legyen. Itt véleményt kértek, és megint vitába torkolt.

Szerintem itt úgyis a kérdező fog dönteni, és lehet hogy már el is döntötte...

Mindenkinek szép napot!

Egyébként Én 41 elmúltam, és tegnap reggel halvány pozitívat teszteltem...ha meg marad, egyértelmű, hogy meg tartom!!!

De erről nem kérem senki véleményét :-)

2013. aug. 23. 10:05
 22/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok klassz, konstruktiv választ, azóta már voltam orvosnál, kivizsgáláson és a gerincemen kívül, ami sajna az ikerterhesség óta kicsit fájdogál, semmi komoly bajom sincs. Az orvos szerint nyugodtan vállalhatom. Érdekes módon még egy cikkre is bukkantunk a férjemmel, amiben az áll, hogy a századforduló környékén az utolsó gyereknél az anyuka átlagosan 43 éves Volt (ez persze többnyire az 5.-6.-7. baba volt). ´

Egyébként még mindig nem döntöttünk, tényleg elég kényelmes így az életünk, jó fejek a nagy gyerekeink...meglátjuk. Köszi még egyszer!!!

2013. aug. 23. 14:26
 23/24 anonim ***** válasza:

Lehet későn írok,sajnos a legjobb barátnőmet az anyukája 41 évesen szülte,igaz mindig is fiatalos volt én is hozzá jártam sokszor megbeszélni a problémáimat még tiniként,de az anyukája 60 évesen meghalt rákban.

19 éves volt akkor barátnőm,ez 3 éve történt és még most sem dolgozta fel.Egyetemen tanul,van 2 tesója akik 30 felettiek,szóval őket annyira nem rázta meg.

Ez persze ezerből egy példa,de sajnos benne van a pakliban és nagyon rossz látni barátnőmet,még most 3 év után is pszichológushoz jár.A családja meg szinte szétesett...

2013. aug. 26. 00:02
 24/24 anonim ***** válasza:
Kedves 23 as válaszoló. Sajnos a betegség nem válogat. 30 éves 3 gyermekes anyuka ment el, egészséges volt. Itt hagyott 3 árvát....ha a kort néznénk, akkor senki nem szülne gyermeket...tehát ez alapján nem lehet eldönteni, mikor jó hány évesen szülni, és mikor nem.
2013. aug. 26. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!