42,5 évesen szeretnék újra babát vállalni, van tapasztalata erröl valakinek?
Figyelt kérdés
3 kamasz gyerekem van (ikrek 17,5 évesek és egy 15,5 éves), a férjemmel (aki a három gyerekem apja) gondolkozunk egy negyedik gyereken. Csak konstruktiv válaszokat kérek...2013. aug. 15. 18:41
1/24 anonim válasza:
Nekem édesanyám szintén 40 évesen vállalta a negyedik gyermekét, mind kamaszok vagyunk és nagyon jól kijövünk vele, nagyon szeretjük, bár embertől függ a dolog, de nekünk jó tapasztalataink vannak.
2/24 anonim válasza:
Pont most volt erről egy riport az rtl híradóba, hogy egyre gyakoribb aki 35 felett szül.
3/24 anonim válasza:
Még a próbálkozások előtt keresd fel az orvosod! Nagyon kell majd magadra vigyáznod, és a korod miatt azonnal ki fog írni táppénzre, ha teherbe esel. Ha a terhességeid problémamentesek voltak, és betartod az orvos javaslatait reméljük, nem lesz gond.
4/24 anonim válasza:
Sógornőm 40 évesen szülte a 4iket, minden okés volt vele is, babával is, tesókkal is :-)
egy vendégünk felesége 47 évesen szülte az első babáját (fiatalos, amerikaiak), bár megdöbbentem először, de aztán azt láttam ngyon boldogok így együtt 3an :-)
5/24 anonim válasza:
Általános iskolai barátnőmnek 46 éves volt az anyukája, amikor őt szülte. Nem volt jó a kapcsolatuk, nagyon cikinek tartotta hogy öreg szülei vannak, semmiről nem tudott velük beszélni, sokszor nem jöttek el programokra mert fáradtak voltak.
Sajnálom, hogy negatív példát írtam, biztos jönnek pozitívak is. Te ismered magad, magatokat.
Az egészségügyi részét pedig beszéld meg nőgyógyásszal.
6/24 anonim válasza:
Hát én tuti nem vállalnék!Azt a gyereket fel is kell nevelni...Mondjuk én anyukám 41,de talán kitérnék a hitemből ha bejelentené,hogy tesóm lesz..de nem a kor végett,hanem mert én most várom az első babát :) De ezt neked kell tudnod! 12+6 hkm
7/24 anonim válasza:
kolléganőm 42 évesen szülte az elsőt! minden a legnagyobb rendben volt vele is és a babával is
8/24 anonim válasza:
A barátnőm 41 évesen szülte az elsőt.
Én viszont rosszul lennék, ha 41 évesen nagymama lennék.
9/24 anonim válasza:
Szerintem nincs ebben semmi kivetnivaló. Manapság már nem csak a 20 évesek szülnek. Én 38 vagyok és az első babámat várom. Ezidáig elfoglalt a tanulás, karrier és olyan férfit sem találtam sokáig, akivel vállaltam volna a családot. Amikor eldöntöttük, hogy jöjjön a baba, előtte felkerestem az orvosomat, kértem egy alapos kivizsgálást és tájékozódtam arról is, hogy milyen lehetőségeink lennének, ha természetes úton nem akarna összejönni. Az orvos abszolut megnyugtatot, mindenről felvilágosított és említette, hogy van olyan páciense, aki 41 éves, de még nem érzi, hogy szülnie kellene. A korkülönbség a testvérek között nem hiszem, hogy problémás lenne, sőt, talán még inkább kényeztetik, szeretgetik majd a kicsit. Legalább is nálunk az öcsém és közöttem 13 év van, és bizony így van.:) Menj el egy magándokihoz, vizsgáltasd ki magad, beszélgessetek és biztos vagyok benne, hogy megerősít a gyermekvállalásban.:))
10/24 anonim válasza:
Lehet kedves 8as Te rosszul lennél,de legalább fogja látni felnőni az unokáját,nem mint azok az anyák,akik 41évesen szülik az elsőt...Óvodában vagyok óvónő és sokszor észleltem,hogy a gyerekeket zavarja,ha idősebb az anyjuk...de ez csak az én véleményem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!