Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetesen barnazas?

_mangó_ kérdése:

11 hetesen barnazas?

Figyelt kérdés

Nem tudok ezzel elmenni korhazba vagy ugyeletre, mert meg csak a bugyimon sincs egy apro potty sem, hanem pisiles utan a wc laliron lattam valamit, az eddigi folyasomnak lett vilagosbarna szine, de eppen hogy meglattam a wc papiron.

Ilyen miatt ugyis hazakuldenek, szerintetek ez mi lehet?

2x2 utrogestant szedek egyebkent elozo veteles miatt mar pozitiv teszt ota.

Szerintetek mit tehetek? Fekves, meg gyogyszeren kivul? Mizol lehet ez? Es alig latszik de ma tobbszor erzem hogy gorcsolget a hasam.

Ja es a menstruaciom emlekezo jellege sem lehet, mert pont most lennek kozepidoben.

2013. aug. 14. 15:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hat meg verzes sincs, de barnazasnak sem mondanam, legalabbis ami nekem eddig barna volt az eros sotetbarna, ez meg nagyon vilagos, es amiota irtam tettem be tisztasagi betetet, voltam mosdon is, de semmi jele. Mondhatni hogy vilagosbarna nyulos kis potty volt a papiron.

Azota fekszek, persze ha csak kicsit is jobban eszreveszem, azonnal megyek meg ma. Most mar a jobb oldalam szurkalgat, ahol a ciszta van.

Igen jo lenne ha lehetne sajat orvosom de igy is egyedul vallaltam a babat es ha meg orvosra is elmennek a tizezrek alkalmankent, akkor vegkepp gondban leszek.

Igen en is szivem szerint elmennek de mindig leteremtettek es nem a szokasos modon hanem nagyon megalazoan masok elott. Pedig amikor elozonel elmentem akkor elso ejjel nagyon vereztem es ra 3 orara a korhazban mar csak barnazas volt. Megis megkaptam hogy ez nem friss ver es hogy a betetemet mutassam meg, mivel odaerkezesunk elott tusoltam es raktam be ujat, ezert csak egy nagyobb folt latszott, azt mondtak hogy vesztegetem az idejuket es a babaval semmi baj nincs, minek ugralok, ok sem varazslok, menjek haza.

Na hazamentem es aznap este elveteltem. Nehez az ilyen dolgokon atlendulni majd a mutet utan is jott az orvos vizitre aki elozoleg ugyelt es ezeket mondta amiket leirtam, majd fapofaval: a termeszet szelektalt, naponta tortenik ilyen felesleges sirni. Azota felek az ilyen dolgoktol mondhatni rettegek, de ha barmi bajt erzek eszlelek azonnal megyek be.

Koszonom mindenkinek a valaszokat.

2013. aug. 14. 18:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Remélem nem lesz semmi baj, majd számolj be, mi volt a holnapi UH-n! Nyugi! Szurkolok!
2013. aug. 14. 20:22
 13/14 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom szepen! :)
2013. aug. 14. 20:57
 14/14 A kérdező kommentje:
Minden rendben a babaval, a kis foltnak azota semmi jele, visszatert a szokasos folyas :)
2013. aug. 15. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!