Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meg tudtok nyugtatni? 5+0...

Meg tudtok nyugtatni? 5+0 hetesen barnazas?

Figyelt kérdés
Tegnap du 4 korul rozsaszin volt a wc-papir. Utana semmi. Betettem azert egy tisztasagit. Ejfelre nagyon keves mennyisegu barna voltok lettek a betetre. Ma reggel fel hetkor a wc-papiron kis mennyisegu barnas folyas. Felhivtam az orvost, ma nincs a varosban, holnap reggel fog utrogestant adni, azt mondta holnap reggeltol 3x1- et kell szednem, kedden megultrahangoz. Aggodom. Sokszor olvastam itt, volt hasonlo eset es nem lett baj, de amiket olvastam inkabb a 7. hettol voltak. Szerintetek ennyire korai szakaszban rosszabbak az eselyek?
2013. febr. 24. 10:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ne aggódj nekem is ez volt a 6. héten. Most pedig egy 4 hós baba anyukája vagyok. A hormonváltozások miatt van ez.

Bár nekem egy hematóma volt a bébi mellett,ami távozott sikeresen. Az utrogestan nekem is fel volt írva a 11 héttől.Egészen 16. hétig használni kellett.

No para,mert az csak ront a helyzeten.Foglald le magad, a gondolataidat!Ja és pihenj!

2013. febr. 24. 10:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyeletre menjel azonnal. Akarki akarmit mond, se barnas, se pecsetelo halvany verzes nem normalis terhesen, attol fuggetlenul, hogy van aki szerencsesen jott ki belole, de tobben vannak akik nem. Ugyhogy irany az ugyelet, a dokid attol meg megvizsgalhat kedden.
2013. febr. 24. 10:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Ahogy a második válaszoló írja!!!
2013. febr. 24. 11:08
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen a második terhességemnél, de vér jött, nem is barna. Én is ügyeletre mentem gyógyszerért és azonnali vizsgálatért, megnyugtatásért, s csak másnap a dokimhoz.

Ha aggódsz vagy rossz érzésed van, ne várj te sem. És próbálj pihenni, feküdni, ha kell, hívj segítséget a házimunkához, nagyobb gyerekekhez.

2013. febr. 24. 11:11
 5/11 anonim ***** válasza:
így van, ahogy írták előttem: ügyeletre, biztos, ami biztos! ha nincs semmi gond, max levegőztél egyet!
2013. febr. 24. 11:13
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is bemennék azonnal az ügyeletre, a dokid attól természetesen nézzen meg majd. De ez nem játék, nem fog megsértődni hogy az ügyeleten kértél gyógyszert, hiszen a gyereked életéről is lehet szó!

Valószínűleg tényleg nincs nagy baj, de dobj el mindent, és most vitesd be magad az ügyeletre, hogy megnyugodj. Hiszen ez is nagyon fontos, ha idegeskedsz, azzal csak ártasz.

Írj hogy mi lett!

2013. febr. 24. 11:24
 7/11 A kérdező kommentje:
Szereztem utrogestant, elkezdem szedni, pihenek, remelek. Azt hiszem, most ennel ugy sem tudok tobbet.
2013. febr. 24. 12:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Látott orvos? Ez a 'szereztem' -dolog nem tuti hogy jó ötlet, hacsak nem orvos írta fel.
2013. febr. 24. 12:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Telefonon megbeszeltuk a kezelest, azt mondta holnap reggel kuldi valakivel a receptet es kezdjem el 3x1. (csak kedden er vissza a varosba) En meg fel nappal hamarabb megszereztem, ennyi. Azt hiszem, csak ez a gyogyszer segithet a megtartasban, de ez minel elobb kell.
2013. febr. 24. 13:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Persze, így más. Jó egészséget nektek! :)
2013. febr. 24. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!