Meg tudtok nyugtatni? 5+0 hetesen barnazas?
Ne aggódj nekem is ez volt a 6. héten. Most pedig egy 4 hós baba anyukája vagyok. A hormonváltozások miatt van ez.
Bár nekem egy hematóma volt a bébi mellett,ami távozott sikeresen. Az utrogestan nekem is fel volt írva a 11 héttől.Egészen 16. hétig használni kellett.
No para,mert az csak ront a helyzeten.Foglald le magad, a gondolataidat!Ja és pihenj!
Nekem is volt ilyen a második terhességemnél, de vér jött, nem is barna. Én is ügyeletre mentem gyógyszerért és azonnali vizsgálatért, megnyugtatásért, s csak másnap a dokimhoz.
Ha aggódsz vagy rossz érzésed van, ne várj te sem. És próbálj pihenni, feküdni, ha kell, hívj segítséget a házimunkához, nagyobb gyerekekhez.
Én is bemennék azonnal az ügyeletre, a dokid attól természetesen nézzen meg majd. De ez nem játék, nem fog megsértődni hogy az ügyeleten kértél gyógyszert, hiszen a gyereked életéről is lehet szó!
Valószínűleg tényleg nincs nagy baj, de dobj el mindent, és most vitesd be magad az ügyeletre, hogy megnyugodj. Hiszen ez is nagyon fontos, ha idegeskedsz, azzal csak ártasz.
Írj hogy mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!