Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnázás 8 hetesen?

Barnázás 8 hetesen?

Figyelt kérdés
Hívtam a dokim, azt mondta ha nem ömlik a vér normális. emeljem a magnézium adagot. Valakinek hasonló tapasztalat?
2012. júl. 22. 08:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyenkor volt egy csepp a bugyimon. Szerencsére nem lett semmi baj, én sokat pihentem, és nem jelentkezett többször. Ma már 10 hónapos nagyfiú.
2012. júl. 22. 08:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Azért mondjuk szerintem lehet nem ártana megkérdezned másik orvos véleményét is, nehogy baj legyen. Első voltam
2012. júl. 22. 08:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Előző terhességemnél is volt ilyen, pont ennyi idősen. akkor rohantunk az ügyeletre. akkor derült ki hogy 2 baba van.:) Akkor utrogestant kellett szednem a 12.hét végéig. Most ezt nem mondta. Csütörtökön kell mennem hozzá.
2012. júl. 22. 09:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is barnáztam pár napig 7-8 hetesen, és nem volt gond, mostmár 2 éves elmúlt a nagyfiú. :)

Remélem minden rendben lesz Veletek is. Azért majd írj, ha voltál dokinál.

2012. júl. 22. 09:18
 5/7 anonim ***** válasza:
szia! Több dolog lehet, kimaradt menzeszre emlékszik a szervezet,vérömleny méhen belül,megpattant hajszálér valahol,néha kezdődő vetélés,én egész biztos megnézetném holnap,ha mégis megvárod a csütörtököt,feküdj amennyit tudsz,sok magnézium és ha emelkedik a mennyisége,azonnal doki! Nekem elsőnél vérömleny volt,magnézium kevés lett volna,utrogestan és 2hét fekvés mentette meg. ne parázd túl de vedd komolyan!minden rendben lesz!
2012. júl. 22. 11:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Én 8 hetesen barnáztam, kaptam rá Duphastont és mellette rutascorbint kellett szednem. 16hétig szedtem fokozatosan elhagyva. 9 hetes a kisfiam, teljesen egészséges. Szerintem nem ártana megnézetni egy dokival, hogy nehogy később baj legyen. Nem veszítesz vele semmit, legfeljebb lesz egy felesleges utad, de legalább megnyugszol, hogy minden rendben van.

3kisfiú anyukája

2012. júl. 22. 12:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! képzeljétek, azóta sincs semmi, csak reggel volt egy pici a papíron. tehát megnyugodtam picit. ma még nem csináltam semmit, meg az elkövetkező napokban sem viszem majd túlzásba a házimunkát. bár a pihenésemet meggátolják 2,5 éves ikreim.:) Ma még itthon van apa, jó dolgom van.
2012. júl. 22. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!