2 hete volt missed ab műtétem 11 hetesen. Piros vérzésem már aznap elmúlt. De azóta is barnázás van. Meddig normális ez?
Figyelt kérdés
Más problémám nincs. Mitől van a barnázás? Azonkívűl a közhelyen kívűl, hogy "tisztulok" ? Tehát konkrétan mitől?
Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 18. 20:47
1/5 anonim válasza:
Szia. Sajnálom,hogy neked is volt, nekem is kettő. Érdemben nem tudok mást válaszolni,csak a közhelyet, tisztulsz. Meg azért csak megsértik a méhfalat,szerintem attól van,én erre gondolok. Nekem is elmúlt a piros vérzés és csak ez maradt pár napig utána. Nem fog sokáig tartani. Kívánom,hogy gyorsan jöjj rendbe!!! Minden téren!
2/5 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, h válaszoltál.. Mindenhol 1-2 hetet olvasok, s olyan jó lenne, ha valaki azt írná , hogy neki tovább tartott. Kissé megnyugtatna. Bár, hogy semmi más problémám nincs, nagyon nem aggódom. Csak mégis... Jó lenne már minden tünetét magam mögött hagyni... :(
2012. júl. 18. 22:20
3/5 anonim válasza:
Először is, sajnálom, hogy te is átélted. Nekem is hete volt. Aznap nagyon véreztem, aztán szinte semmi 1 hétig, csak kis pirosas maszatolás, aztán 1 hétig barna maszatolás, ma meg mintha megjött volna. Már napok óta úgy fájt a hasam. Szóval nekem is még mindig tart. Jövő héten megyek kontrollra. Te? Kíváncsi vagyok, mit mond majd, mikor kezdhetünk újra próbálkozni. Hogy vagy azóta lelkileg? Első baba lett volna?
5/5 anonim válasza:
Nekem nem missed ab volt, hanem beteg baba miatt terhességmegszakítás 19 hetesen :(
2 hete és 3 napja volt, még kicsit mindig barnázok. De ez normális. Voltam azóta már nőgyógyásznál is és megvizsgált, minden rendben van. Lehet, hogy már neked is elmúlt azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!