22 hetesen barnás nyálka?
Volt valakinek 22 hetesen barnás nyálka? Vérzés, görcs nincs, voltam dokinál, kicsivel minden rendben, méhszáj zárt, lepény rendben. Ágynyugalmat és magnéziumot javasolt!
Szerintetek?
Nekem volt többször is a terhesség alatt, ugyanúgy rendben találtak mindent, méhszáj zárt, méhlepények rendben és nem voltunk együtt a férjemmel amióta babás lettem, úgyhogy az is kizárva.
Nekem minden alkalommal azt mondták, hogy valószínű, hogy egy ér reped meg, és amiatt vérzek, a barnás pedig ami nem ürült ki, abból tisztulok lassan. Nekem is ágynyugalmat javasolt, a magnéziumot már rég szedem, így írt mellé Rutascorbint (érfalakat erősíti) és valami hüvelygélt.
Szerintem ha a doki megvizsgált és semmi bajt nem lát, ráadásul nincs görcs, sem vérzés, akkor ne aggódj túlságosan. Tudom ez nagyon nehéz, én is aggódom azért folyamatosan, és minden alkalommal ha valami folyás van megyek megnézetni magunkat. Az a biztos.
Igazad van, én is erre gondolok hogy valami ér elpattanhatott. Mindegy, ha kell fekszek végig, csak a fiam rendbe legyen:)
Rendes Uh is volt, és rögtön utána 4D is, és ott se láttak semmi problémát.
15:18-as vagyok
Utolsónak: a kórházban nekem is adtak betadine kúrát de kenetvétel nélkül, azt is fertőzés elkerülése miatt adták. Lehet kérek azért én is egy kenet vizsgálatot, az a biztos, köszi!
Felhívtam a védőnőmet, ő is azt mondta hogy szedjek Rutascorbint egészen a terhesség végéig:)
Jaj köszönöm nektek a válaszokat sokkal jobban megnyugodtam:))Bebetonozom Petikét a pocakomba:))))
Igen, Petike:)))Ha már május végéig kihúzza már nagyon fogok neki örülni, júni 16-ra vagyunk kiírva:)
A nyálkám csillapodott, most már csak barna maszat van, szedni fogom végig a rutascorbint:)
Örülök neked nagyon! Nekem ez a 4. nap, hogy semmi de semmi nincs, még folyás sem :-) Ez nagyon megnyugtató. Nekem ez a Rutascoribin elkezdése után kb.egy héttel van. Remélem nálad is hamar kiürül ami még van és végre fellélegezhetsz.
Én júni 9, de hamarabb meglesznek, mert ketten vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!