Sárgás barnás sok nyálka, de inkább kocsonyaszerű mi lehet peteérés után kb.7-11 nappal?
A peteérésem kb. 8-11 napja lehetett.(Nem tudom pontosan). 3 napja van nálam ez.Ha reggel felkelek wc után teljesen száraz vagyok, de mire beérek a munkahelyemre és ott is elmegyek wc-re nagyon erős nyálkám van. Szinte átitatja a papírt. Hasonló mint peteéréskor, de eddig teljesen tejszínű volt, ma pedig sárgás- barnás.(meg is hökkentem) Ma reggel (elnézést a részletekért, de ilyet még nem láttam) egy kb. 5-6 cm hosszú nyálka csíkot húztam végig a papíron. Mellette nagyon sok nyálkával. Hozzányúltam, de egyáltalán nem húzható olyan az állaga mint a szilikonnak, vagy a kocsonyának.
Igaz még csak a 16 napon vagyok, de egy hete már magas a hőm. szóval előtte lehetett peteérés(közvetlen mensi után).
1,5 éve figyelem magam a baba miatt és a peteérésem se maradt el még soha(most hétfőn lett volna papírforma szerint, de akkor már bőven magas volt a hőm és akkor nem volt abszolút folyásom se).
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!