11 hetesen barnazas?
Nem tudok ezzel elmenni korhazba vagy ugyeletre, mert meg csak a bugyimon sincs egy apro potty sem, hanem pisiles utan a wc laliron lattam valamit, az eddigi folyasomnak lett vilagosbarna szine, de eppen hogy meglattam a wc papiron.
Ilyen miatt ugyis hazakuldenek, szerintetek ez mi lehet?
2x2 utrogestant szedek egyebkent elozo veteles miatt mar pozitiv teszt ota.
Szerintetek mit tehetek? Fekves, meg gyogyszeren kivul? Mizol lehet ez? Es alig latszik de ma tobbszor erzem hogy gorcsolget a hasam.
Ja es a menstruaciom emlekezo jellege sem lehet, mert pont most lennek kozepidoben.
Az elozonel amikor volt verzesem akkor barnazassal elmentem a korhazba es leteremtettek hogy alig eszreveheto es minek ugralok feleslegesen.
Hat meg most amikor eppen a wc papir hogy vilagos barnas lett?
Nem lehet, hogy huzodik vissza a progeszteron tuszo a petefeszekben, es az verzett?
Nekem a lombikos orvos mondta, hogy azok amikor huzodnak vissza, verezhetnek.
En is 11 hetes vagyok, es egy par napja nekem is tobbet gorcsolget a hasam, ma meg a jobb petefeszkem. En arra gondoltam, hogy no a baba.
Es huzodnak vissza a tuszoim. Remelem, hogy nincs gond.
Holnapra van idopontom uh-ra, reggelre.
Szerintetek varjak addig?
Sztkba akihez szoktam jarni szeptemberig szabadsagon van :(
Aki meg van masik orvos o iszonyatos ember es orvos is, kiabalt velem egyszer, azota soha tobbet hozza!
Hat, ha nem durva a verzes, csak icipici barna, en a satgatestre gondolnek, de nem tudom, nem latunk ugye magunkba.
En sem varnek, ha tudsz, menj be. Es ne hagyd magad megalazni, barmilyen doki, meg kell, hogy vizsgaljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!