Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetesen barnazas?

_mangó_ kérdése:

11 hetesen barnazas?

Figyelt kérdés

Nem tudok ezzel elmenni korhazba vagy ugyeletre, mert meg csak a bugyimon sincs egy apro potty sem, hanem pisiles utan a wc laliron lattam valamit, az eddigi folyasomnak lett vilagosbarna szine, de eppen hogy meglattam a wc papiron.

Ilyen miatt ugyis hazakuldenek, szerintetek ez mi lehet?

2x2 utrogestant szedek egyebkent elozo veteles miatt mar pozitiv teszt ota.

Szerintetek mit tehetek? Fekves, meg gyogyszeren kivul? Mizol lehet ez? Es alig latszik de ma tobbszor erzem hogy gorcsolget a hasam.

Ja es a menstruaciom emlekezo jellege sem lehet, mert pont most lennek kozepidoben.

2013. aug. 14. 15:37
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibakert, telefonrol irok es kicsit idegeskedek is.
2013. aug. 14. 15:38
 2/14 anonim ***** válasza:
Én azért elmennék orvoshoz, már csak az előző vetélés miatt is...Persze, ez lehet teljesen ártalmatlan, de akkor sem jó. Szedj magnéziumot és fekvés! Remélem minden rendben lesz.
2013. aug. 14. 15:40
 3/14 A kérdező kommentje:

Az elozonel amikor volt verzesem akkor barnazassal elmentem a korhazba es leteremtettek hogy alig eszreveheto es minek ugralok feleslegesen.

Hat meg most amikor eppen a wc papir hogy vilagos barnas lett?

2013. aug. 14. 15:42
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy huzodik vissza a progeszteron tuszo a petefeszekben, es az verzett?

Nekem a lombikos orvos mondta, hogy azok amikor huzodnak vissza, verezhetnek.

En is 11 hetes vagyok, es egy par napja nekem is tobbet gorcsolget a hasam, ma meg a jobb petefeszkem. En arra gondoltam, hogy no a baba.

Es huzodnak vissza a tuszoim. Remelem, hogy nincs gond.

2013. aug. 14. 15:43
 5/14 A kérdező kommentje:
Van egy sargatest cisztam ami mar eleg nagyra nott, 6 cmes. Mult heten mar csak 54x51-es volt, lehet hogy szivodik fel szep lassan es emiatt?
2013. aug. 14. 15:44
 6/14 anonim ***** válasza:
pedig egy nőgyógyászhoz menj el, nem kell ügyeletre menj az sztk rendelésre ha nincs sajnát dokid, de az lenne a legjobb ha magánhoz mennél. Ezzel az előzménnyel én mindenképp megnézetném.
2013. aug. 14. 15:45
 7/14 A kérdező kommentje:

Holnapra van idopontom uh-ra, reggelre.

Szerintetek varjak addig?

Sztkba akihez szoktam jarni szeptemberig szabadsagon van :(

Aki meg van masik orvos o iszonyatos ember es orvos is, kiabalt velem egyszer, azota soha tobbet hozza!

2013. aug. 14. 15:48
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, mvetélés után kevés barna váladék. Az én dokim egyből küldött UH-ra, aztán írta fel az Utrogestant. Nekem 3*2-t kellett szednem. Szerintem mondd el neki, kérdezd meg, nem kell-e emelni az adagon vagy szerinte mi okozhatja. Olyan nincs, hogy ne foglalkozzanak veled! (Bár nekem is volt ilyen anno egy sztk-s rendelésen, annak lett a vetélés a vége, úgyhogy csak nézzék meg.)
2013. aug. 14. 15:48
 9/14 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ezért jó terhesen a saját doki! Inkább menj be az ügyeletre és kiabáljanak veled, minthogy baj legyen.
2013. aug. 14. 16:38
 10/14 anonim ***** válasza:

Hat, ha nem durva a verzes, csak icipici barna, en a satgatestre gondolnek, de nem tudom, nem latunk ugye magunkba.

En sem varnek, ha tudsz, menj be. Es ne hagyd magad megalazni, barmilyen doki, meg kell, hogy vizsgaljon.

2013. aug. 14. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!