Nektek mennyi idő után jött össze a baba? És hanyadik ciklusnapotokon estetek teherbe?
Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 17:41
21/29 anonim válasza:
Szia! Nekünk ez a második próbálkozós hónapunk, igyekszünk jól időzíteni, úgy várom már azt az időszakot :) Mi a ciklus közepén lévő héten fordítunk egymásra több időt. Remélem összejön. És nektek is drukkolok! :D
22/29 A kérdező kommentje:
Megy a drukk nektek:)
Az rosszat jelent, hogy görcsölgetett a hasam és iszonyat fáradt vagyok 2 napja? :(
2013. aug. 14. 22:36
23/29 anonim válasza:
Elvileg a görcsök lehetnek a beágyazódás jelei is, szóval nem feltétlenül jelent rosszat. :)
24/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm Angel02 :)
Ha netán ez beágyazódás jele, akkor az X-eil tesztemet mikor lőhetem el? Olyan jövőhét szerda körül?
Megmondom őszintén, hogy annyira össze vissza volt az elmúlt 2 hónapban a ciklusom... Előtte mindig vagy 27 vagy 29 napra jött meg, viszont 2 hónapja a 30. napon, ezelőtti hónapban a 34. napon. Így nehéz belőnöm igazából, hogy mikor kellene pontosan megjönnie, körübelül én aug. 20-ra tippelek.
2013. aug. 15. 11:04
25/29 anonim válasza:
Ha ennyire kiszámíthatatlan a ciklusod, akkor szerintem mindenképp várj még ki a szerdát, és csüt. reggel simán megcsinálhatod :) nagyon drukkolok a két csíkra! :D Egyébként mikor volt a ciklusod első napja, hányadik ciklusnapodon vagy?
26/29 anonim válasza:
Hogy vagy Kedves Kérdező? Mikor csinálod meg a tesztet? :)
27/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésed, sajnos nem kellett megcsinálnom :(((((((((((((((
2013. aug. 21. 12:44
28/29 anonim válasza:
Sajnálom. De új hónap, új lehetőségek :) Én Drukkolok nektek :)
29/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Angel:)
2013. aug. 22. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!