Nektek mennyi idő után jött össze a baba? És hanyadik ciklusnapotokon estetek teherbe?
Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 17:41
11/29 anonim válasza:
Ez így nem teljesen igaz h azért nem jön. oké vannak esetek amikor tényleg ez áll a háttérben de nagyon sokszor komolyabbak a problémák amik miatt nem jön a baba. :)
12/29 v-f.m. válasza:
Mi nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert nekünk az első próbálkozós hónapban összejött a kisfiúnk. :)Január 04-én jött meg utoljára 21-23-án lehetett peteérésem és februárban a szülinapomon pozit teszteltem :) Már türelmetlenül várjuk hogy megszülessen a mi picikénk!!! 31+5 hkm
13/29 anonim válasza:
Elsőre sikerult.Fogalmam sincs, mert akkoriban még nem éreztem meg sosem a peteérésem, de a ciklusom vége felé az tuti.:)
14/29 anonim válasza:
Kislányom 3 hónap után és a 13-14. ciklusnapon
Második baba 5 hónap után, viszont ő elment 6 hetesen
Kisfiam 6 hónap után és a 17-18. ciklusnapon foganhatott
15/29 anonim válasza:
Első: 3 hónap,mensi utáni 14.napon
Második: 6 hónap,mensi utáni 12.napon
16/29 anonim válasza:
Nekünk elsőre sikerült kb. fél időben.6 hónapos a pici lányunk
17/29 anonim válasza:
első és a 2.baba is első probálkozásra összejött 15.napon..
azota 3,5 éves a nagylány és 16 hetes a pocilako.)
Nállad kedves kérdező?
18/29 A kérdező kommentje:
Nagyon gratulálok Nektek:)
Csodás dolog!
Nekünk ez az első próbálkozási hónapunk... 1 hét múlva kiderül...
2013. aug. 13. 21:56
19/29 anonim válasza:
Elso probalkozasra a 14.ciklusnapon. (Csak akkor egyszer voltunk egyutt egesz honapban)
20/29 A kérdező kommentje:
Az nagyon szerencsés eset kedves utolsó:) gratulálok
2013. aug. 14. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!