Van összefüggés a baba nemét illetően? (többi lent)
Szóval, az hogy melyik oldali petefészekből szabadul ki az aktuálisan érő petesejt, befolyásolja a baba nemét? Ne nézzetek hülyének,de olvastam valahol hogy kisfiúk inkább a méh jobb oldalán tapadnak meg, ezért gondoltam, hogy jobb oldali peteérés esetén nagyobb erre az esély talán?
Nekem jobb oldali pé-m volt és tényleg kisfiam született.:)
Kíváncsi lennék egy kis mini közvélemény-kutatás keretében, kinek hogy volt, fiú vagy lány lett belőle!
Már nem emlékszem hol olvastam!
De abban még Czeizel is egyetért hogy vmilyen szinten a petesejt VÁLASZT a hímivarsejtek közül. Hogy mi alapján, na ezt nem tudja még a C. sem.
Különben hogyan lehetséges hogy pl. PÉ napján (fiúk esélyesek elvileg) mégis fogannak kislányok is.
Nekem csak a jobb oldali műkszik úgy ahogy, és kislányka lesz---> de tutira.
22hkm
Szerintem sincs köze, melyik petefészekből jön. A peteéréshez meg maximum annyi köze lehet, hogy a testhőmérsékleted folyamatosan változik a ciklus alatt. Azért szoktak sokan hőmérőzni, hogy megtudják mikor van pé, mert akkor magasabb a testhőd, és akkor nagyobb esély van lány megfoganására, mert a fiúk a magasabb hőfokokat nem bírják, és ennyi. Nekem kisfiam született, és fogalmam sincs melyik oldalon volt pé-m, de ezt nem is lehet szerintem megállapítani, szóval.....
Azt tartom, hogy csakis a férfi hímivarsejtjei döntik ezt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!