Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapasztalt Kis mamik, hányadik...

Tapasztalt Kis mamik, hányadik hétre kezd "lelassulni" a baba mozgása?

Figyelt kérdés
35 hetes kismama vagyok, úgy hallottam egyre kevesebb lesz a helye úgy ahogy növekszik, ezáltal kicsit tompábbak lesznek a mozdulatai? Ez mikortól következik be? Nekem 2 napja elég lassú, úgy értem minden órában felbukkan, de nem olyan aktívan ahogy eddig tette. Tegnap voltam UH-on mindent rendben találtak..vagy csak amiatt h egyszer lehűl, egyszer felmelegszik az idő?

2013. aug. 13. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Kb. a 37.héttől lassult be a fiam,akkor már nem voltak nagy bulik,csak lazaság,néha egy-egy kéz,láb kidudorodott és ennyi :) aztán a 39.héttől örültem,ha bejelentkezett. Paráztam is,de sokat csuklott,így tudtam,hogy minden oké.
2013. aug. 13. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem lesznek tompábbak a mozdulatai, csak kevesebb a helye, ezért egy-egy rugás/mozgás előbb ér "falat".

Nekem pl. kirakta az egyik lábát a bordám fölé második gyerekem, a három terhességből ilyen szempontból ez volt a legrosszabb. Finoman visszatuszkoltam, de újra oda tette, neki úgy volt kényelmes...

2013. aug. 13. 14:43
 3/5 gabszem ***** válasza:
nekem egyáltalán nem lassultak, még a szülés napján is nagyon virgonc volt.
2013. aug. 13. 15:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem a lányom anno az utolsó napon lassult be, mondtam is a férjemnek, hogy szerintem lesz valami, mert nem igazán mocorog, biztosan rápihent a születésre. És valóban, köv. hajnalban indult a buli, viszont vajúdás közben még sokat rúgdosott.

Most a második babát várjuk,a 33. héten tartunk, sokat mocorog ő is, viszont nagyobb baba lesz, lehet hamarabb lelassul mert nem lesz annyi helye. Egyelőre aktív! :-)

Biztos a frontok is befolyásolják!

2013. aug. 13. 15:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Szülés előtti két napban lassult be, addig olyan aktív volt, hogy azt hittem kirúgja az oldalam. És aktív is maradt, most 4 hónapos örökmozgó kisherceg, aki már mászni próbálkozik :D
2013. aug. 13. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!