Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7hetes kismama vok! Az orvosom...

7hetes kismama vok! Az orvosom azt mondta hogy nem ajánlott, a sex mert ilyenkor még veszélyes! Ha nem sexelek, és másképp elégit ki a férjem az baj lehet? Mert utánna kicsit szokott fájna a pocim!

Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 09:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

análisan?

orálisan nem gond, de ha egyszer szextilalom van az anális sme javasolt.

2009. okt. 27. 09:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az orgazmus vérbőséget okoz a méhedben- ezért "kell" kerülni. Van aki engedélyezi, van aki nem...
2009. okt. 27. 09:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem,nem análisan!Hanem csak kézzel csinál ezt azt!
2009. okt. 27. 09:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem magával a szex-szel van a gond, főleg ha zárt a méhszáj, hanem az orgazmus által kiváltott méhössszehúzódás adhatja ezt a fájdalmat. Tudom, tudom, kell egy nőnek a boldogság, de most ezt mellőzzétek picit. A 12. hét után próbáljátok újra, ha akkor már nem érzed a pocid, akkor minden oké:)

2009. okt. 27. 09:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az orgazmus méhösszehúzódást okoz. Ha valamiért szextilalmat írt elő a doki, akkor azt érdemes betartani. A második trimeszterben már szabad a pálya.
2009. okt. 27. 09:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igazuk van az előttem válaszolóknak. Nem hiába van szextilalom. Ha az orgazmus után fájdogál a hasad, akkor azt sem szabad erőltetni! Szerintem nagyon sokan kibírják a baba érdekében akár az egész terhességet is szex nélkül, tehát egy-két hónap önmegtartóztatás másnak sem szabad, hogy gondot okozzon.
2009. okt. 27. 10:35
 7/10 anonim ***** válasza:
nekünk is szextilalom van a 6. héttől. A 16. héten vettem a bátorságot legelőször, hogy jót csináljak magammal, de akkor is, amikor éreztem, hogy elértem az orgazmust, azonnal abbahagytam. Ha a párommal együtt vagyunk, akkor az ő boldogsága a lényeg, különben puzilgatásokon kívül hozzám sem mer érni. A doki még mindig tilt minket, de inkább csak óvatosságból, konkrét oka nincs. 26 hetes vagyok
2009. okt. 27. 10:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk az 5. héttől van szextilalom, mert véreztem. A 12. heti UH-n látszott, hogy a babának semmi baja, vérömlenynek nyoma sincs, a vizsgálat ellenben felfedte, hogy méhszájpolipom nőtt, és az vérezget. A közösülés ezért még mindig tiltva van, de az orgazmus már nem, mert a babának nem árt. Így aztán bátran élvezem is. :-)

Ilyenkor mindig az orvosodnál kérdezz rá, ne itt, hogy pontosan mi a helyzet. Ő férfiaggyal gondolkodhat, a közösülés és az orgazmus összetartozhat nála. Én nem szégyenlődködöm, minden egyes találkozásnál rákérdezek a szex témájára (nem sex, hanem szex!): szabad-e közösülni, szabad-e mellet ingerelni, lehet-e orgazmus. Az orvosom nagyobb zavarban van, mint én, :-) de azért türelmesen elmagyarázza, hogy a mellet izgatni lehet, a mellbimbót már ne nagyon, bár a méh ilyen korán még alig érzékeny az oxitocinra, amit a mellbimbó ingerlése kivált, hogy azért ne közösüljünk, nehogy megsérüljön a polip, aztán megijedjünk a vérzéstől stb.

2009. okt. 27. 12:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt szextilalom. Nem indokolta semmi. Azt mondta a doki, hogy ovatosan, ne essünk egymásnak és nem lesz semmi gond. Úgy látszik orvosa válogatja.
2009. okt. 27. 13:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Nálunk igaz ,nem volt semmi probléma,de nem tiltotta se orvos,se védőnő a szexet!Ha normálisan szeretkezik két ember,és gyengéden,attól nem lesz a babának az elején sem semmi baja!Ez csak felesleges paráztatás!Az első 12 hét alatt is két naponta szexeltünk,már 16 hetes leszek pénteken,nincs semmi bajunk!
2009. okt. 27. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!