7hetes kismama vok! Az orvosom azt mondta hogy nem ajánlott, a sex mert ilyenkor még veszélyes! Ha nem sexelek, és másképp elégit ki a férjem az baj lehet? Mert utánna kicsit szokott fájna a pocim!
análisan?
orálisan nem gond, de ha egyszer szextilalom van az anális sme javasolt.
Szia!
Nem magával a szex-szel van a gond, főleg ha zárt a méhszáj, hanem az orgazmus által kiváltott méhössszehúzódás adhatja ezt a fájdalmat. Tudom, tudom, kell egy nőnek a boldogság, de most ezt mellőzzétek picit. A 12. hét után próbáljátok újra, ha akkor már nem érzed a pocid, akkor minden oké:)
Nekünk az 5. héttől van szextilalom, mert véreztem. A 12. heti UH-n látszott, hogy a babának semmi baja, vérömlenynek nyoma sincs, a vizsgálat ellenben felfedte, hogy méhszájpolipom nőtt, és az vérezget. A közösülés ezért még mindig tiltva van, de az orgazmus már nem, mert a babának nem árt. Így aztán bátran élvezem is. :-)
Ilyenkor mindig az orvosodnál kérdezz rá, ne itt, hogy pontosan mi a helyzet. Ő férfiaggyal gondolkodhat, a közösülés és az orgazmus összetartozhat nála. Én nem szégyenlődködöm, minden egyes találkozásnál rákérdezek a szex témájára (nem sex, hanem szex!): szabad-e közösülni, szabad-e mellet ingerelni, lehet-e orgazmus. Az orvosom nagyobb zavarban van, mint én, :-) de azért türelmesen elmagyarázza, hogy a mellet izgatni lehet, a mellbimbót már ne nagyon, bár a méh ilyen korán még alig érzékeny az oxitocinra, amit a mellbimbó ingerlése kivált, hogy azért ne közösüljünk, nehogy megsérüljön a polip, aztán megijedjünk a vérzéstől stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!