Veszélyes az önkielégités ha túl mélyre hatolunk terhesség alatt?
De hogy a francba dugod fel magadnak a sajat kezfejedet? Ez azert erdekelne, foleg nagyobb hassal. Jo kis tornagyakrolat lehet.
Amugy a vibrator tenyleg tilos rezegve, mert berezegteti a vizet es a babat is es attol baja lehet!
17-es
már miért ne lehetne együtt maszturbálni,ha másképp nem megy?
mi is inkább szájjal vagy kézzel(esetleg vibrátorral) egymást vagy egymás előtt magunkat elégítjük ki,mert pocak miatt másképp nem esik jól
mondjuk mi nem vadulunk,meg inkább csiklót ingereljük mert nekem úgy jobb.
Sztem ha óvatos vagy kérdező,akkor nem lesz semmi gond.
21-es
hajlekony vagyok es vekonyka , teny hogy a hasam sokmindenben akadalyoz , de vannak olyan poziciok amelyekben lehetseges , rezgest a vibratornal amugy is kevesbe hasznaljuk , bar nem hiszem hogy az artana a babanak...vegulis egy az hogy nem mindennapos dolog a vibrator es ketto nem olyan eros az a rezges hogy zavarja ot az alatt a rovid ido alatt , szerintem meg ami kismamanak jol esik , az a babanak nem arthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!