Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veszélyes az önkielégités ha...

Veszélyes az önkielégités ha túl mélyre hatolunk terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Például vibrátorral , vagy kézfejjel
2013. aug. 8. 12:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

De hogy a francba dugod fel magadnak a sajat kezfejedet? Ez azert erdekelne, foleg nagyobb hassal. Jo kis tornagyakrolat lehet.

Amugy a vibrator tenyleg tilos rezegve, mert berezegteti a vizet es a babat is es attol baja lehet!

2013. okt. 1. 22:40
 22/25 anonim ***** válasza:

17-es

már miért ne lehetne együtt maszturbálni,ha másképp nem megy?

mi is inkább szájjal vagy kézzel(esetleg vibrátorral) egymást vagy egymás előtt magunkat elégítjük ki,mert pocak miatt másképp nem esik jól

mondjuk mi nem vadulunk,meg inkább csiklót ingereljük mert nekem úgy jobb.

Sztem ha óvatos vagy kérdező,akkor nem lesz semmi gond.

2013. okt. 2. 10:26
 23/25 A kérdező kommentje:
koszi :)
2013. okt. 2. 21:25
 24/25 A kérdező kommentje:

21-es

hajlekony vagyok es vekonyka , teny hogy a hasam sokmindenben akadalyoz , de vannak olyan poziciok amelyekben lehetseges , rezgest a vibratornal amugy is kevesbe hasznaljuk , bar nem hiszem hogy az artana a babanak...vegulis egy az hogy nem mindennapos dolog a vibrator es ketto nem olyan eros az a rezges hogy zavarja ot az alatt a rovid ido alatt , szerintem meg ami kismamanak jol esik , az a babanak nem arthat.

2013. okt. 2. 21:31
 25/25 anonim ***** válasza:
Figyelj, nem ertem, miert tetted fel a kerdest, ha mar jobban tudod mindenkinel. Eldontotted, hogy a vibrator es a tul melyre nyulas nem arthat, es kesz. Nem a babadnak artasz kozvetlenul, hanem ha felviszel fertozest, vagy megserted magad belulrol, az megindithatja a szulest, vagy egyeb komplikaciokhoz vezethet. Na es az fog artani a babadnak es neked is. Ha ennyire onzo vagy, hogy nem birsz lemondani dolgokrol a babad erdekeben, mi lesz kesobb? Mindenki figyelmeztetett a veszelyekre, de teged nem erdekel, mert amit mi mondunk, az hulyeseg. Hat akkor csinald csak. Csak nehogy pofara ess, mert itt sajnos egy artatlan eletrol is szo van. Ezen gondolkozz el. Bar szerintem nem fogsz.
2013. okt. 2. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!