Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veszélyes az önkielégités ha...

Veszélyes az önkielégités ha túl mélyre hatolunk terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Például vibrátorral , vagy kézfejjel
2013. aug. 8. 12:59
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
68%

Kézfejjel? huh.

Nem veszélyesebb, mint a "rendes" szex, nyilván függ a kismama egészségi állapotától, van-e ellenjavallat pl.

2013. aug. 8. 13:03
 2/25 anonim ***** válasza:

Terhesen muszáj vadulni?

Kicsit talán óvatosabban, nem túl mélyre. Bár mindenki maga érzi mit bír.

2013. aug. 8. 13:06
 3/25 A kérdező kommentje:

nem vagyok veszélyeztetett terhes, ugyhogy szabad a sex meg minden , csak sokszor megfordul a fejemben , vajon nem ártok a babának ha túl mélyen van?.

igen,kézfejjel :)csak szabadon engedem a fantáziám és izgatnak ezek a dolgok,ráadásul nagyon könnyen tágulok

2013. aug. 8. 13:08
 4/25 A kérdező kommentje:
24 hetes kismama
2013. aug. 8. 13:09
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem azért a kézfej már meredek. Nem terhesen is, de azért így jobban vigyáznék. Szülésnél biztos nem lesz gondod:)
2013. aug. 8. 13:24
 6/25 A kérdező kommentje:
remélem nem lesz :)
2013. aug. 8. 13:29
 7/25 anonim ***** válasza:
87%
A hüvelyt tágíthatod, ahogy akarod, de a vibrátort fel csak nem rezgő állapotban javasolta az orvosom (igen, beszéltünk ilyenről is :). A méhszájra vigyázz, azt ne érje nagyobb ütés, nyomás, rezgés. A gátad legalább jó eséllyel edzett lesz szülésre :)
2013. aug. 8. 13:32
 8/25 anonim ***** válasza:
65%
Nem vagyok prűd, de ez nekem sok. Párod nincs?
2013. aug. 8. 13:47
 9/25 A kérdező kommentje:

de van , attól még lehet használni eszközöket is

én nem itélek el senkit , aki szabadjára engedi fantáziáját és fura dolgokat csinál,nálam ez most jött be,és orgazmust érek el vele ,még ha fura is,viszont azokat sem akik csak siman szeretkeznek , azt is házasság után :)

2013. aug. 8. 14:08
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Terhesség idején nem árt óvatosabbnak lenni.

A segédeszközökkel vigyázni kell, mert megsérthetik a méhszájat.

A tágítással is óvatosan, ilyenkor érzékenyebb, vérzékenyebb az ember lánya, nehogy sérülés érjen. (Körömmel megsérted magad, fertőzés felvitele). Pusztán pár pillanatnyi örömért ne tedd kockára a babádat. Te sem kívánsz egy koraszülést.

Szeretkezni, örömet okozni lehet, de az extrémebb dolgokat inkább hanyagold egy kicsit.

(Az anális szexet is próbáld meg félretenni, nagyobb az esély az izmok lazulásának, szakadásának, csúnya aranyér, széklet visszatartási problémák is felmerülhetnek.)

Szexelni még sokat tudsz, de ezt a babát csak egyszer hordhatod ki.

2013. aug. 8. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!