Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veszélyes az önkielégités ha...

Veszélyes az önkielégités ha túl mélyre hatolunk terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Például vibrátorral , vagy kézfejjel
2013. aug. 8. 12:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
52%
Nem félted a babádat??? Most ő az első! Azért ez durva:(
2013. aug. 8. 14:17
 12/25 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem csak egy unatkozó tini megint
2013. aug. 8. 15:09
 13/25 anonim ***** válasza:
32%
jézusom :( ebbe még belegondolni is rossz
2013. aug. 8. 17:57
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy dolgot tisztázzunk!!!Szabad a szex terhesen(ha nem tilt el az orvos),de CSAK IS ÓVATOSAN!!!A vad szex tiltott terhesség alatt!!Azért a babára is gondoljatok,tudomásul kellene már venni,hogy már lakó van a pocakodban!!Majd ha kibújt akkor úgy vadultok ahogy akartok,de most a kis csöppségre is vigyázni kellene!!!

3 és fél hós fiú anyukája

2013. aug. 8. 19:48
 15/25 anonim ***** válasza:
77%

Képzeld már magad a babád helyébe!

Őszintén remélem, hogy ez a kérdés kamu...

A férjedre nem gondolsz? Neki is végig kell néznie mindezt?

2013. aug. 9. 09:14
 16/25 A kérdező kommentje:
Mi az hogy végig kell néznie?együtt pettingelünk,amugy meg nem mindennapos az önkielégités,sőt szerintem másokhoz képest ritkán csinálom...de sose sértettem meg magam, és nem okoztam fájdalmat,a babát meg nem zavarja ha a kismama jol érzi magát,szexel..ennek utánaolvastam jocskán,viszont sehol sem irt arról ha túl mélyre menne , gondot okozna-e.És nem egy unatkozó tinédzser vagyok,csupán ugygondolom ez az oldal arra való hogy nyiltan leirjam , megkérdezzem ami a fejemben van,és érdekel.
2013. aug. 10. 13:29
 17/25 anonim ***** válasza:
52%

Érdekes, mi nem együtt önkielégítünk, hanem együtt szeretkezünk.

Egyébként meg szerintem szegezd ezt a kérdést változatlan formában egyenesen a nőgyógyászodnak!

2013. aug. 10. 13:49
 18/25 anonim ***** válasza:

"sehol sem irt arról ha túl mélyre menne , gondot okozna-e"

Igen, gondot okozhat, mert megsértheted a méhszájat, ami picit ki is nyílhat. Vérezhet, seb keletkezik rajta, pedig a méhszájnak fontos feladata van.

Például ezért sem szabad terhesség alatt aplikátort használni krém vagy kúp felhelyezéséhez.

Ilyenkor vérzékenyebb az ember, ezért sem szoktak a második trimeszterben vagy utána rákszűrést csinálni. (Nekem ezért nem csinálja meg egy füst alatt a császármetszésnél a petefészek eltávolítást (ismeretlen cisztaféle van benne) a doki.)

Természetesen, szeretkezni szabad, az, hogy mit szerettek, a ti dolgotok, de a felesleges kockázatokat kerülni kell. Még pár hónapot kell kibírnotok, még mindig jobb most lazán szexelni, minthogy a doki teljesen letiltson a nemi érintkezésről.

2013. aug. 10. 16:41
 19/25 A kérdező kommentje:

eddig meg nem adodott problema a durvabb szexbol , viszont volt olyan hogy nagyon gyengeden szeretkeztunk es megis fajt , megkemenyedett a hasam , nem tetszett a pocaklakonak es abba kellett hagyjuk. szerintem nem kellene leszolni a kerdes miatt , nem unatkoztam es nem tinedzser vagyok mar , csak foglalkoztatott a kerdes , azutan hogy eszrevettem nagyon konnyen tagulok es addig csinaltam amig jol esett es befert a kezem is.

29+3 hetes terhes vagyok

2013. szept. 17. 22:19
 20/25 A kérdező kommentje:
es mindenki lazithatna es elengedhetne jobban magat , csak a fantaziara van bizva hogy ki mikent eli szexualis eletet...nalam sem mindennaposak az extremebb dolgok , helyek stb. , de nem art kiprobalni :)
2013. szept. 17. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!