Veszélyes az önkielégités ha túl mélyre hatolunk terhesség alatt?
Azért egy dolgot tisztázzunk!!!Szabad a szex terhesen(ha nem tilt el az orvos),de CSAK IS ÓVATOSAN!!!A vad szex tiltott terhesség alatt!!Azért a babára is gondoljatok,tudomásul kellene már venni,hogy már lakó van a pocakodban!!Majd ha kibújt akkor úgy vadultok ahogy akartok,de most a kis csöppségre is vigyázni kellene!!!
3 és fél hós fiú anyukája
Képzeld már magad a babád helyébe!
Őszintén remélem, hogy ez a kérdés kamu...
A férjedre nem gondolsz? Neki is végig kell néznie mindezt?
Érdekes, mi nem együtt önkielégítünk, hanem együtt szeretkezünk.
Egyébként meg szerintem szegezd ezt a kérdést változatlan formában egyenesen a nőgyógyászodnak!
"sehol sem irt arról ha túl mélyre menne , gondot okozna-e"
Igen, gondot okozhat, mert megsértheted a méhszájat, ami picit ki is nyílhat. Vérezhet, seb keletkezik rajta, pedig a méhszájnak fontos feladata van.
Például ezért sem szabad terhesség alatt aplikátort használni krém vagy kúp felhelyezéséhez.
Ilyenkor vérzékenyebb az ember, ezért sem szoktak a második trimeszterben vagy utána rákszűrést csinálni. (Nekem ezért nem csinálja meg egy füst alatt a császármetszésnél a petefészek eltávolítást (ismeretlen cisztaféle van benne) a doki.)
Természetesen, szeretkezni szabad, az, hogy mit szerettek, a ti dolgotok, de a felesleges kockázatokat kerülni kell. Még pár hónapot kell kibírnotok, még mindig jobb most lazán szexelni, minthogy a doki teljesen letiltson a nemi érintkezésről.
eddig meg nem adodott problema a durvabb szexbol , viszont volt olyan hogy nagyon gyengeden szeretkeztunk es megis fajt , megkemenyedett a hasam , nem tetszett a pocaklakonak es abba kellett hagyjuk. szerintem nem kellene leszolni a kerdes miatt , nem unatkoztam es nem tinedzser vagyok mar , csak foglalkoztatott a kerdes , azutan hogy eszrevettem nagyon konnyen tagulok es addig csinaltam amig jol esett es befert a kezem is.
29+3 hetes terhes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!