Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi ez a para/hisztéria a...

Mi ez a para/hisztéria a mégnem/már terhes anyukáknál?

Figyelt kérdés

értem ez alatt h buta kérdéseket tesznek fel itt,

olyan dolgokon aggodnak amin nem kellene...

kiakadnak ha nem sikerül 1. hónapban a gyerek....

agyon méricskélnek számolgatnak ....

képekkel kérdezik h terhesek e...

ciklus táblázatokkal bajlódnak.....

betáblázzák a szexet ....

tisztára olyan érzésem van h ezt is be akarják szabályozni

h olyan legyen mint egy jól megtervezett műszaki rajz

nem látom értelmét ennek a nagy hisztériának ami a terhesség körül van

csupa hisztis agyon feleslegesen aggódó ingerült nő aki nem élvezni akarják a terhességet hanem csak egy nagy feladatként lebeg a szemük előtt

(természetesen azt megértem ha valós orvosi indoka van a dolognak)

2013. aug. 8. 10:18
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

minden esetben javaslom a kismamáknak h ha van egy adott dolog (pl a biciklizés) nézzem magába és gondolkodjon el neki jól esik a testmozgás? akkor a gyereknek is jól fog esni!

ha csak nincs valami EÜ oka akkor túlkép mindent szabad

lehet fürödni a Balatonban lehet emelgetni is lehet autót szerelni is :-) mindig minden esetben elmondom nem beteg a kismama csak más állapotban van

nyugodtan folytassa tovább azt az életvitelt amit megszokott addig a pontig amíg neki jól esik

ha már valamilyen dolog rossz érzést kellemetlen dolgot vált ki belőle akkor lazítson rajta vagy hagyja abba

igen én is azt veszem észre h sok ellentétes infó van a neten és az EÜ-ben is és nagyon nehéz feloldani ezt - "helyes" útra terelni a kismamákat anyukákat

annyi de annyiszor elmondom h befele figyeljen, ne azt vizslassa, h más mit mond, mit olvas, mit talált megint neten

a terhesség teljesen természetes állapot önmagában nem kell semmit sem tenni vele

sajnos a kommunikációnak ez is az árnyoldala túl sok egymással ellentétes információt zúdít az emberre - és az emberek válogatás szelektálás nélkül mindent elhisznek :-(

am nem gond ha "butát" kérdez a kismama :-)

megbeszéljük és rájön magától :-)

igen vannak olyan orvosok akitől nekem is égnek álla a hajam, ha megtudom h hozzá jár a hölgy akkor már előre félek .....

nagyon sok esetben mi védőnők is két tűz között vagyunk

sok esetben látom h amit az orvos mond az szentírásnak veszik holott nem kellene

sok esetben teljesen tehetetlenek vagyunk ezzel szemben mert amíg mi folyton képezzük magunkat az orvosok sok esetben a régi "elavult" nézetek szerint dolgoznak

2013. aug. 9. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!