Mi ez a para/hisztéria a mégnem/már terhes anyukáknál?
értem ez alatt h buta kérdéseket tesznek fel itt,
olyan dolgokon aggodnak amin nem kellene...
kiakadnak ha nem sikerül 1. hónapban a gyerek....
agyon méricskélnek számolgatnak ....
képekkel kérdezik h terhesek e...
ciklus táblázatokkal bajlódnak.....
betáblázzák a szexet ....
tisztára olyan érzésem van h ezt is be akarják szabályozni
h olyan legyen mint egy jól megtervezett műszaki rajz
nem látom értelmét ennek a nagy hisztériának ami a terhesség körül van
csupa hisztis agyon feleslegesen aggódó ingerült nő aki nem élvezni akarják a terhességet hanem csak egy nagy feladatként lebeg a szemük előtt
(természetesen azt megértem ha valós orvosi indoka van a dolognak)
természetesen nem provokációnak szánom
csak rettenetesen zavar h nem csodaként élik meg
hanem valami eltorzult dologként
Nagyon akarnak babát, valami miatt nem sikerül és minden eszközt be akarnak vetni arra, hogy sikerük legyen. Nálam nem volt ilyen, mert nekem csak úgy összejött, de nagyon sokan hosszú évekig kínlódnak és rosszul esik nekik, hogy nem sikerül. Ezért mindent lehetőséget kipróbálnak.
5 hetes kislány anyukája
"csak rettenetesen zavar h nem csodaként élik meg"
Aki még nem terhes, nem tud mit megélni csodaként. Aki meg már az, hidd el, akként éli meg.
Az első 2 sikertelen évben eszembe sem jutott hőmérőzni, táblázatot vezetni, kiakadni, számolgatni, aggódni. Aztán még egy évnek el kellett telni ahhoz, hogy teherbe essek, és hidd el, sok idő, pénz, energia, lelkierő kell, hogy az ember túlélje mindezt, és minden szalmaszálba kapaszkodik, ezért "tesz fel buta kérdéseket".
Kívánom Neked, hogy soha, de soha ne kelljen megtapasztalnod azt, amiken keresztülmennek ezek a nők, és ha gyereket szeretnél, mielőbb teljesüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!