Mi ez a para/hisztéria a mégnem/már terhes anyukáknál?
értem ez alatt h buta kérdéseket tesznek fel itt,
olyan dolgokon aggodnak amin nem kellene...
kiakadnak ha nem sikerül 1. hónapban a gyerek....
agyon méricskélnek számolgatnak ....
képekkel kérdezik h terhesek e...
ciklus táblázatokkal bajlódnak.....
betáblázzák a szexet ....
tisztára olyan érzésem van h ezt is be akarják szabályozni
h olyan legyen mint egy jól megtervezett műszaki rajz
nem látom értelmét ennek a nagy hisztériának ami a terhesség körül van
csupa hisztis agyon feleslegesen aggódó ingerült nő aki nem élvezni akarják a terhességet hanem csak egy nagy feladatként lebeg a szemük előtt
(természetesen azt megértem ha valós orvosi indoka van a dolognak)
nem azzal van a gond h segítek e vagy sem
hiszen pont azért választottam ezt a hivatást h segítsek
csak kicsit sok kezd lenni
rengeteg olyan dologgal fordulnak hozzá ami túlkép csip-csup dolog
persze megnyugtatom h nincs baj nem lesz semmi baja attól a +1 gombóc fagyitól
igen ha akarja biciklizhet 8 hetesen is de akár 38 hetesen is
persze nyugodtan menjen el még egy kontrollra ha úgy érzi nem nyugodt
stb...
van olyan anyukám aki szó szerint végighisztizte a terhességét és most a babás korszakot is, ö volt az aki képes volt éjjel 1kor felhívni h miért sír a 3 hónapos gyerek ..... ö volt az aki képes volt eljönni hozzám terhesen vasárnap reggeli 7kor h vigyem be a rendelőbe mert hát görcsöl biztos jön a gyerek --- 16 hetesen ????
soha semmi baja nem volt de az idegeimre megy már ezzel
amint hall vagy olvas valamit az tuti nála is bejön az ablakon
a másik az orvosok .. tényleg túl reagálják a dolgot olyan apró túlkép a terhességhez tartozó dologgal is táppénzre kórházba küldik a kismamákat
sok esetben nem értem őket -- teljesen tünetmentes terhesség de az anyuka tiszta ideg tiszta para folyton azt keresi h mi a baja neki vagy a gyereknek
persze semmi
2 gyermekem van nem mondom h könnyen jött vagy könnyű lett volna az egész de mégis valahogy tudtam élvezni a terhességet a babás korszakot
21-22-23
szeretem a hivatásom
türelmes vagyok és toleráns
de van egy határ nálam is - ez munka az magánélet
az h én magánemberként mit gondolok az más
mint amit mint védőnő megteszek
ezeket a gondolatokat magánemberként teszem fel ide és valamilyen módon az okokra vagyok kíváncsi- hogy miért ????
ezt védőnőként nem tudom megkérdezni az anyukától!!!!
és azt soha nem tudhatod h a védőnő rólad éppen mint gondol :-)
NOs igen, de azok a kérdések amiket említesz, én is simán megkérdeztem a védőnőmtől. A biciklizés, általában nem azt mondják hogy ilyenkor megerőltető dolgot ne nagyon csináljon az ember? A kontrollról pedig annyi mindent össze lehet olvasni, ne nézz már le emiatt minket. Tuti hogy a következő babámnál már nem lesznek buta kérdéseim, de aki először terhes és még csak nem is tanulta, sőt a környezetében sincs 1 darab terhes sem, annak nem ennyire egyértelműek ezek a dolgok, mint mondjuk a biciklizés.
Az a kismama akit pedig említesz, gondolom extrém eset, nem ilyen az összes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!