Szerintetek? Valaki járt így? 12 uh fiút mondtak, aztán a 16 hetesen megerősítették, most majdnem lefordultam az ágyról mikor 19 hetes uh-n mondta a doki 265 gr-os kislány!
Nem mindegy az sem, hogy ki mondja.
A nőgyógyászok nagy része nem rendelkezik szonográfusi végzettséggel, és sokszor a gépeik sem a legmodernebbek, a monitor felbontása sem mindegy.
Az én nőgyógyászom mindig mondja is, hogy ő ehhez "nem ért".
A szonográfus, akihez UH-ra jártam viszont napi 8 órában ezt csinálta, 100%-ra mondta.
A 18 hetes UH-n ,megkérdezte akarjuk-e tudni a nemét, és amikor mondtuk, hogy igen, akkor 2 mp. alatt elmozgatta a babát úgy hogy lássa, és már mondta is.
Nyilván korábban nem mondta volna ilyen biztonsággal.
Egyébként az első gyerekünk úgy széttárta a két lábát, hogy még mi is láttuk, pedig abszolút nem értünk hozzá, a másik kettőnél mi hiába "akartuk látni", nem tudtuk értelmezni.
első
Nagynénémnek a 36. hétig azt mondták, hogy lány lesz.
Aztán az UH-s orvos a 36. héten kijelentette hogy fiú. Amikor azt mondta az orvosnak a nagynéném hogy hát de eddig azt mondták hogy kislány, akkor az orvos megkérdezte hogy ki mondta ezt a hülyeséget. Hát ő. Az az orvos... Koppanás. :D Most van egy makk egészséges 7 éves kisfia. A családban így lett nálunk Ágotából Ágoston. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!