15. héttől kezdve a babának vese tágulata van, és kislány, ma a doki jobb vese 11mm, bal vese 12mm-es üregrendszeri tágulatot mért! Ez helyre jön? Vagy ha megszületik lesz valami következménye? Első rendben volt! )
az én kisfiamnak is van, igaz neki 9 mm....4 hetente ellenőrzik és egyenlőre azt mondják ne izguljak miatta, kinőheti bőven...ha szülésig nem , akkor szülés után.....
sajna én sem tudok okosabbat, mint várni hogy mi lesz....
30 ht km...
(mellesleg nekem van már egy "nagylányom") nála szülés után a 6 hetes kontrollon derült ki a tágulat, annyi h vigyáznunk kellett nagyon a higiéniára (fürdés csak egyedül, full tiszta kádba, krém oda ne kerüljön stb stb...mert ilyenkor hamarabb elkapnak hugyuti betegségeket...mindíg mikor lázas volt vizelet mintát is néztek nála hogy nem a pisi miatt lázasodott be...)
szóval nem volt vészes és 1 éves lett mire kinőtte....
mellesleg nekem olyan 18 hét körül vették észre, (a nagy uh-n a kórházba)...azóta se nem csökken, se nem nő neki...
majd szülés után kinövik szerintem !!! ez elég gyakori "probléma" a babáknál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!