A gyerek neme már a fogantatás pillanatában adott, max. nem látszik rendesen az ultrahangon.
Olyan pl. előfordulhat, hogy a köldökzsinór miatt nézi véletlenül fiúnak a kislány babát.
2012. márc. 26. 10:45
2/14 anonim válasza:
Persze, lehet, 18. héten jobban fogják látni.
Gratula!
2012. márc. 26. 10:47
3/14 anonim válasza:
Nekem is saccoltak a 12 hetesen (70% lány), csütörtökön dől el a 18 hetesen (remélem), hogy eltalálták e :) Boldog babavárást
2012. márc. 26. 11:19
4/14 anonim válasza:
Nekem 16 hetesen mondták tutira,hogy kislány,azóta még 3x mondták,hát csütötökön megyek 4dre 26 hetesen,remélem nem növesztett kukit,mert már tele vagyok rózsaszín cuccokkal :D
2012. márc. 26. 11:27
5/14 anonim válasza:
Most ezt azért kérdezed, mert nagyon kislányt szeretnél, vagy azért, mert szeretnél elkezdeni vásárolni?
Tudtommal a fiúkat "könnyebb észrevenni". De még az is kiderülhet, hogy kislány. :)
2012. márc. 26. 11:28
6/14 anonim válasza:
Nekünk 90%-ra mondták, hogy fiú, a 12. héten. A 14.-en azt mondták, hogy bizony kisfiú, utána a 16.-on a férjem vette észre, hogy kislány, majd 24 hetesen abszolút tökéletesen egyértelműen láttuk, hogy lány.
De sosem értem ezeket a kötekedős válaszokat, nyilván mindenki tudja, hogy nem átváltoznak, hanem rosszul látják őket... 12 hetesen még bármi lehet, lehet az is, hogy kislány lesz, csak elnézték.
Sok boldogságot! :)
33 hetes km
2012. márc. 26. 11:36
7/14 anonim válasza:
Nekem a 12 hetesen fiút mondtak, jelentem tényleg fiú lett! Viszont a nagyobbikra végig lányt tippeltek és ő is fiú lett!
2012. márc. 26. 12:11
8/14 anonim válasza:
12 hetesen doki, hogy na ez tuti fiú, még mutogatta is a kukit, aztán a 23. heti babamozin láttuk meg a kis nuniját, szóval most már tuti lány lesz (terhesség előtt titokban lányban reménykedtem, bár mikor megtudtam, hogy fiú, fél nap alatt hozzászoktam a dologhoz és annak is örültem volna)
2012. márc. 26. 13:06
9/14 anonim válasza:
Nekünk mindkét baba neme bejött és már igen korán beletrafáltak... Viszont vigyorogva mesélte a dokim, hogy aznap mikor én is szültem, egy másik baba is született. Mondták neki, hogy "gyere, Rebeka, gyere"... Aztán András lett. Így mesélte. :)
2012. márc. 26. 13:44
10/14 anonim válasza:
Nekem a 12-hetin fiút mondtak,a 18-on lányt, aztán megint fiút, és végül 25 hetesen "lett végleg" lány.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!