12. heti genetikai uh-n mondta a doki, hogy kislány, ezt mennyire vehetem biztosnak?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 14:17
1/9 anonim válasza:
Nekünk az lett születés után is, amit már akkor (a 12.hetin) is mondtak. Meg az összes többi uh-n is széttárta a lábikóit, és mutogatta a fütykösét. :) Bezzed az arcát folyton takarta a tenyerével. :)
2/9 anonim válasza:
ezt még abszolút nem venném készpénznek. a 12. hét még nagyon korai. a 18. heti már elég megbízható Sok doki mondja, hogy amelyik kolléga a 12. héten nemet mond az felelőtlen...
A mi lányunk 30 hétig végig fiúnak tűnt. Aztán közölték, hogy lány. Nekünk töknyolc volt, nade ha mondjuk majd meghaltunk volna egy fiúért (egy kislány után)....
3/9 anonim válasza:
Nálunk is lánynak tippelte a doki 12 hetesen, de hozzátette, ne vásároljunk még be rószaszínű cuccokat. A 18. héten pedig megmutatta a fütyijét.
4/9 anonim válasza:
a szomszédnak is 12 héten lánytmondtak,16 héttől monták,hogy fiú.és az is lett
6/9 anonim válasza:
az én dokim azt mondta, hogy a sima mezei uh-gal még a 18. héten sem meri kijelenteni a gyerek nemét tutira, csak a 4D-vel
7/9 anonim válasza:
14 hetesen inkább lánynak tűnő kisfiúnkkal most vagyok 36 hetes. Remélem mostmár szülés után is fiú lesz :)
8/9 anonim válasza:
Szia,nekem a 13 heti uhun azt mondta a doki talán fiú....azt mondta biztosabbat a 18 heti után tud mondani!Mi kislányt szeretnénk,mivel csak fiúk vesznek körül...de ha kisfiú lesz sem lesz gond :)
9/9 A kérdező kommentje:
18 hetes 4d, kisfiúcska lett a lányból :)
2011. szept. 14. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!