12 hetes UH-n voltam a doki azt mondom, hogy én úgy látom, hogy ez kis fiú szerintetek? Lehet végig fiú vagy kislány is lehet?!
Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 10:41
11/14 A kérdező kommentje:
Áhhhh köszönöm szépen a válaszokat majd kiderül lány vagy fiú végül is teljesen mindegy!!!!!!!!! :) Csak kivi voltam egyes reakciókra:) KÖSZÖNÖM!!!!
2012. márc. 26. 16:42
12/14 anonim válasza:
Szia! 3. válaszoló vagyok, akinek 12. hetes UHn 70% kislányt jósoltak. Ma voltunk a 18. heti UHn - kislány. Boldog babavárást
13/14 anonim válasza:
Szia,én vagyok, aki írta,hogy csütörtökön megy 4D-re,hát bizony bizony kislányom lesz tényleg :)))))
14/14 anonim válasza:
Na megtudtad h mi?
Nekem a fiammal 12. héten eltalálták,most vagyok a másodikkal terhes és megint 12 hetesen azt mondták fiú.
Neked eltalálták akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!