Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek milyen tünetei voltak...

Mofli211 kérdése:

Kinek milyen tünetei voltak terhesen? És kisfiú, vagy kislány lett?

Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 15:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Bár szerintem nem tünet függő! Nekem szinte semmi nem volt az első pár hónapban. a 4-5. hónap körül kezdett előjönni a gyomorsav problémám! De én pl. egyszer sem hánytam! Fiam lett!

De barátnőmnek mindkettővel ugyanolyan tünetei voltak, mégis más neműek lettek!

2013. aug. 7. 15:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Kisfiam nál 6-8ik hétig reggel hányingerem volt, kislányomnál a 6-16ik hétig végig hányingerem volt,hánytam.
2013. aug. 7. 16:09
 3/11 Kiscsillag7906 ***** válasza:
Első fiamnál semmi tünetem nem volt, második fiamnál hànyinger, szagundor, harmadik fiamnál pedig 16 hétig hánytam, szagundor, vérzés, görcsölés.
2013. aug. 7. 16:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Kisfiú mozog a pocakomban, és semmi vészes terhestünetem nem volt. Első baba. Egyszer egyszer hányinger, hőhullámok, fáradtság.
2013. aug. 7. 16:29
 5/11 anonim ***** válasza:
9. hetig reggeltol estig rosszul voltam. Hanyingerem volt, szedultem, vert a viz. Talan 4 alkalommal hanytam. Fiam lett.
2013. aug. 7. 16:48
 6/11 anonim ***** válasza:
kisfiam született 6 hete, és semmi tünetem nem volt vele!! Az első is fiú, vele sem volt semmi tünetem. Sajnos köztük elvetéltem egy kislányt, na vele aztán kaptam hideget is meg meleget is, állandóan hánytam napi 30-szor, feküdtem, olyan beteg voltam.
2013. aug. 7. 17:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Ikerlányaim vannak. Kb a 20. héttől gyomorégésem volt. Azon kívül semmi.
2013. aug. 7. 19:02
 8/11 anonim ***** válasza:

A masodik trimeszterben kezdodo gyomoregesen, derekfajdalmon kivul szinte semmi tunetem nem volt eddig. Fiam lesz es 31 hetes vagyok.

A baratnom 2 honapja szult kisfiut es minden tunet elojott nala... szal sztem ez nem jelent semmit!

2013. aug. 7. 20:19
 9/11 anonim ***** válasza:

Semmi gondom nem volt, kicsi reggeli rosszullét az elején meg most a vége felé, de ez a meleg miatt van inkább. Fájdogál a keresztcsontom meg nyűgös vagyok, és fiúnk lesz.

Barátnőm végighányta az első 13 hetet, rosszul volt, alig bírt kikelni az ágyból, már jobban van. Neki is kisfia lesz.

:)

2013. aug. 7. 20:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia nekem első tünetem a mellfeszülés volt, aztán 10-16. hétig hányinger, szagundor elég rossz volt, de nem volt vészes. :) Most 33 hetesen a lábdagadáson kívűl semmi más nincs. Kislányom lesz.
2013. aug. 8. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!