Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kisfiú vagy Kislány?

Kisfiú vagy Kislány?

Figyelt kérdés

[link]

Tudom nem a legjobb kép....

2013. júl. 21. 12:59
 1/6 anonim ***** válasza:
34%

Én azt hallottam, hogy a "tünetekből" lehet megállapítani a még meg nem született csecsemő nemét.

Ha az anyuka a terhesség alatt nagyon szereti az uborkát, szinte mindig csak azt enne, akkor a baba neme jobban a kisfiú felé hajlik.

Ha az anyuka inkább mindig édességet enne, akkor a baba nagy valószínűséggel kislány lesz :) persze nem biztos..:)

2013. júl. 21. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Akkor nekem 2 nemű lesz a gyerekem kedves első ne mondj hülyeséget, én az édeset is kívánom az uborkát és mindent, a kép alapján ha jól látom akkor kislányra szavazok, de a doki gondolom mondta
2013. júl. 21. 13:22
 3/6 anonim ***** válasza:

én savanyú uborkát ettem habos sütivel, ezt kívántam, lány lett

a képből meg nem látok ki túl sok mindent

2013. júl. 21. 13:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez eleg nagy butasag elso..Ez csak egy nepi babona..En undorodom az edestol es kislanyom lesz(csak hogy en is megcafoljam..).A kerdesre valaszolva szerintem kislany.:)
2013. júl. 21. 13:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki tippelt,tudom nem a legjobb a kép,a szonográfus hölgy is kislányra tippelt 13 hetesen...Remélem nemsokára többet tudunk.A babónákban én sem hiszek
2013. júl. 21. 14:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Én kisfiúra tippelek
2013. júl. 22. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!