Érvek kislány és kisfiú baba mellett/ellen?
Ne haragudj, de menj kicsit át egy olyan oldalra, ahol teherbeesési problémákkal küzdő párok vannak, és akkor talán világos lesz, mennyire gáz a kérdés.
Egyébként mi most babát várunk, és valahogy mindig úgy képzeltük, hogy az első gyerek kislány lesz (meg nem mondom miért), de egyelőre kisfiúnak látszott az eddigi UH-kon. Egy pillanatra sem voltunk csalódottak emiatt.
Szerintem, ez nem kívánság kérdése. Az jön, ami éppen sikerült. Tök mindegy, hogy valaki azért szeretne fiút, mert a jövő évtizedek Backham-jét szeretné kinevelni, vagy éppen kislányt, mert a rózsaszín masnis ruhácskák jobban bejönnek, netán sztárbalerinát akar faragni belőle.
Arra a kérdésre válaszolva, hogy ki mért vágyik egyik vagy másik nemű babára, szerintem, nem mindig van tudatos válasz. Ráadásul változunk. Csak magamból kiindulva:
Én mindig kislányt szerettem volna, de ahogy megtudtuk, hogy babánk lesz, elillant az érzés, és úgy voltam vele, ha fiam lesz, ha lányom, én imádni fogom, az fix. A 12. hétig ráadásul olyan érzésem volt, hogy tuti fiúcska lesz. Aztán kiderült az ultrahangon, hogy leányzó van úton. :)
De az okát nem tudtam volna sosem megmondani, hogy miért akartam anno elszántan kislányt. Mai napig rejtély még nekem is.
Szia!
Én kislány korom óta kisfiút szerettem volna.Anyukám ha vett valamilyen babát és megkérdezte fiú legyen vagy lány ,én mindig fiút kértem.Nem tudom miért jött ez nálam.De szerencsés vagyok,mert most vagyok 22+4 hetes az első kisfiammal.Szóval én nagyon boldog voltam mikor kiderült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!