Csináltak valakinek terhesen gyomortükrözést?
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 11:22
1/7 anonim válasza:
Nekem még előtte csináltak.Miért kérdezed?Csak nem gyomortükrözésre mész?
2/7 A kérdező kommentje:
Kellett volna mennem, mert nagyon sokat fájt a gyomrom, de közben terhes lettem, és most nem tudom, mennyire erőltessem a dolgot...
2009. okt. 26. 12:35
3/7 anonim válasza:
Nem biztos,hogy terhesen megcsinálják a vizsgálatot.Érdeklődj utána!Ne hagyd annyiba ha fáj a gyomrod.Nekem csak sokára derült ki,hogy refluxos vagyok,most életem végéig savcsökkentőt kell szednem (még terhesen is)!
4/7 anonim válasza:
Ha valami bajod van az terhesen rosszabbodhat,irány a gasztroenterológus!
5/7 anonim válasza:
Mindenképpen menj el ahhoz az orvoshoz, aki kiírta a gyomortükrözést, vagy hívd fel és kérdezd meg, hogy mi a helyzet terhesség esetén. Sajnos, ha gyomorsav-túltengés miatt fáj a gyomrod, akkor azt kezelni kellene, mert a terhesség alatt csak rosszabbodhat és nehogy valami súlyosabb gondot okozzon.
6/7 A kérdező kommentje:
A gyomorsav túltengés és a reflux nem kérdés, már korábban voltam gasztroenterológusnál. Csak a teherbe esés előtt nagyon gyakran begörcsölt a gyomrom, és emiatt mentem volna tükrözésre. Még nem írták ki a vizsgálatot, csak mire eljutottam volna a dokihoz, terhes lettem. De egyébként most, hogy a rosszullétek miatt nem iszom vörösbort meg kávét és nem eszem hagymát, nem jelentkezik az a görcsös fájdalom. Úgyhogy lehet, hogy most nem is erőltetem. Csak kíváncsi voltam, hogy terhesség alatt végeznek-e tükrözést, és ha igen, volt-e valaki. De azért köszi a válaszokat!
2009. okt. 26. 20:40
7/7 A kérdező kommentje:
Mármint úgy értem, hogy "a gyomorsavtúltengés és a reflux nem kérdés", hogy nem kérdés, hogy van-e, tudom, hogy van.
2009. okt. 26. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!