Mit tehetnek, hogy elmulasszam a fajdalmat?
24 hkm vagyok, kb egy oraja elkezdett fajni a hasam (gyomorsajnal) es mar az egesz hasam faj. Annyira faj, hogy nem tudok kiegyenesedni. Azota neha neha belenyilal a huvelyembe es az anuszomtol a gerincem fele es borzaztoan faj!
Mit tehetnek, hogy elmulasszam a fajdalmat? Mar nagyon zavaro es ijeszto! Nagyon aggodom
Kulfoldon vagyok es az ugyelet irto messze van az automban pedig nem mukodik a fek. A ferjem dolgozik, a szomszedokat nem ismerem ..
De mi lehet a gond, hogy ennyire egyertelmuen mind orvoshoz kuldenetek? Hivjak mentot?
nem vagyunk orvosok, nem tudjuk, hol fáj. a gyomrod, a méhed, mi lehet a gond, rosszat ettél, vagy "komolyabb"
24 hetesen mindent komolyan kell venni, férjed menjen haza, vagy hívj mentőt, orvost, taxit. inkább, minthogy baj legyen.
a nyilallás az ijesztő nekem egy kicsit.
Remélem csak valami vaklárma,és jól vagytok!
Írj majd!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!