40 Hetesen fájdalmat érzek a gerincemnél. Olyan hasról lehúzódót. Mit tegyek? (ikrek, első gyerekek)
csak érdeklősök, 40 hetesen otthon lehetsz még két babával? nem féltél?:) szuper, hogy eddig bent maradtak!
szerintem is menj a kórházba, hívd fel a férjed, gondolom eljöhet ilyen esetben, nem?
Mikor ér haza a férjed? Ha nemsoká akkor várd meg, de ha nem akkor irány a kórház!
Gratulálok az ikrekhez, szerintem ma már megláthatod őket. :)
Könnyű szülést és sok kitartást az első hetekhez, hónapokhoz.
Akkor várd meg nyugodtan. Zuhanyozz le, nézd át még mindened megvan-e a kórházba. És írj majd néhány sort a babákról!
Kitartás
nyugodtan várd meg:) és ha majd lesz 2 perced pár hét múlva, írd meg, mi volt:)
23 hetes ikres km
Szerintem is babázni fogsz ma már! :-D Gratulálok! És nagyon ügyes vagy, hogy az ikreket ilyen sokáig benntartottad. Gyors és könnyű szülést kívánok!
Ja, és én is várom a híreket! :-)
Lehet, hogy a nagy meleg miatt nyugtalanok a pociban, és ezért te is érzékenyebb vagy, de esélyes, hogy ma megszületnek az ikrek:)
Gratulálok a babákhoz!
Majd írj..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!