Érzett-e még valaki bal oldali szurkáló fájdalmat az alhasán? 4 és fél hós kismami
Figyelt kérdés
kb másfél órát tartott, majd elmúlt, most megint belenyillalt.2013. júl. 28. 17:22
1/3 anonim válasza:
Szia!
Bal oldalt nem, nekem jobb oldalt szúr, már állandóan. Ez attól van, ahogy nyúlnak az izmok, szalagok, egyre nagyobb súly nehezedik rá. Ne aggódj, természetes.
33hetes kismama , és 3 gyermek anyukája
2/3 A kérdező kommentje:
jaj én nagyon megijedtem. olyaen érzés volt, mintha tűvel szurkálnának.közben meg érzem, ahogy mozog a baba, de na..
2013. júl. 28. 17:41
3/3 anonim válasza:
Szia! Ne aggódj, nekem is mindig szurkált, nyilallt, és nekem is általában csak a bal oldalon. A doki azt mondta, hogy nyúlnak a méhet tartó szalagok. Kérdeztem, hogy lehet, hogy csak az egyik oldalon? Azt mondta, hogy persze, ott nagyobb lehet a terhelés, merevebbek a szalagok, stb. Nekem amúgy az egész terhességem alatt - azután, hogy elkezdett nőni a hasam - hol itt szurkált, hol ott nyilallt. Lehet majd olyan is, hogy ágyékba sugárzik, stb. Szóval normálisak ezek a fájdalmak, én is feleslegesen aggódtam. Persze, oda kell minden jelzésre figyelni, de ne rontsd el a terhességet felesleges parázással, mint pl. én anno, élvezd! :) 15 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!