Van, hogy úgy rúg/mozog a babátok, hogy már igazán fáj? Mármint, nem csak érzed, hanem fájdalmat okoz? Két hete valahogy nagyon lenn rugdos a babám és nagyon éles fájdalmat érzek 1-2 másodpercre. Van így más is?
Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 11:38
1/8 anonim válasza:
Nemrég elkezdte rugdosni a bordámat közvetlen a mellem alatt! Na amikor először csinálta annyira meglepődtem, és nem kellemetlen volt, hanem fájó érzés....de mit lehet tenni? Alig várom már hogy megszülessen :) 34 hetes km
2/8 anonim válasza:
Nekem 3 hete úgy rúg, hogy néha már sírni tudnék!
24+4 hetes vagyok
3/8 anonim válasza:
Nekem a végén a hólyagomat csipkedte, vagy böködte, néha fel is sikoltottam a hirtelen, éles fájdalomtól.
4/8 anonim válasza:
Nekem már mindig ki kell húzni magamat, mert ha görnyedek a kicsilány nagyon szépen eltalálja a bordáimat, ami nem igazán jó érzés :D
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Én 26 hetes vagyok és azt hiszem a húgyhólyagomat rúgdossa vagy bokszolja, de úgy, hogy az egész hüvelyemig nyilal!
2013. júl. 24. 12:15
6/8 anonim válasza:
Nekem ez a 3.babámnál van előtte kettőnél csak a legeslegvégén volt hogy a hólyagomba belerúgtak fejeltek az nem volt kellemes. De a harmadik babám valahogy annyit pörgött forgott ( 38. hétig medence haránt ferde fekvést váltogatta) és annyi helye volt, hogy úgy 28-30.héttől voltak kifejezetten fájdamas pillanatok még a hidegvíz is levert néha. A legrosszabb az volt mikor mondjuk nem is otthon voltunk. Mert otthon olyankor gyorsan 4kézlábra ereszkedtem vagy oldalra feküdtem vagy szóval valahogy eltávolítottam a hólyagomtól, de mikor valahol voltunk utcán boltban stb. csak nem fekhettem a földre...
7/8 anonim válasza:
volt akart lenni. (előző voltam)
8/8 anonim válasza:
Én még fájó rúgást nem éreztem.:-)
Illetve, a hólyagomat néha eltalálja, de az is inkább kellemetlen mint fájó!
Persze akkor én is mindig olyan egyenes leszek, mint aki egy lécet nyelt:-))
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!