0,58 MOM- al és ezután tökéletes genetikai uh- al ti elmennétek magzatvíz vételre?
32 vagyok, tényleg rágódom rajta. A genetikus doktor azt mondta én döntsem el, ezt fel szokták ajánlani 30 felett.
Volt vki aki ezt nem vállalta be és esetleg beteg lett a baba végül? A második fiamnál is alacsony volt a MOM érték 0,66 volt nála de ott volt nega kombi tesztem most nincs :
Makk egészséges !!
Időpontom van, addig van még időm eldönteni ;)
köszi mindenkinek, tényleg sokat vaccilálok már ezen.
Igy van, bármilyen eredmény esetén is lehet gond és rossz eredmények esetén is lehet minden rendben. Én úgy vagyok vele, hogy amit ki lehet küszöbölni, azt megteszem, hiszen egy egész életről van szó.De nyilván ez a kérdés azért nehéz mert mindenben van kockázat, tehát csak és kizárólag a kérdező döntheti el. Legjobb ha a szívére hallgat, hiszen 50-50% lesz a mérleg eredménye, hogy menjen-e vagy nem. Az egyik barátnőmnek most derült ki 6hónapos terhesen, hogy egészséges a babája, holott eddig az UH-n agyi hiányosságokat láttak. Persze a biztos az lesz, ha megszületik és eltelik az első pár év. És ugye egy gyermek életében még akkoris sokminden lehet.
Szóval kedves kérdező hallgass a szívedre, a megérzéseidre és reméljükminden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!