Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 0,58 MOM- al és ezután tökélet...

0,58 MOM- al és ezután tökéletes genetikai uh- al ti elmennétek magzatvíz vételre?

Figyelt kérdés

32 vagyok, tényleg rágódom rajta. A genetikus doktor azt mondta én döntsem el, ezt fel szokták ajánlani 30 felett.

Volt vki aki ezt nem vállalta be és esetleg beteg lett a baba végül? A második fiamnál is alacsony volt a MOM érték 0,66 volt nála de ott volt nega kombi tesztem most nincs :

Makk egészséges !!

2013. aug. 6. 13:40
1 2
 11/16 JanoviczkiFerencné ***** válasza:
Én ahelyedben elmennék. Én voltam (36 évesen szültem, alacson 0,8 afp), észre se vettem, hogy megszúrtak, 2 napig pihentem utána, 3. napon már tornáztam, takarítottam stb.. Egészséges kisfiam született. Sajnos volt ismerősöm akinek minden eredménye jó lett, még a 4d UH-ja és a komb.tesztje is, csak a kora miatt ment el magzatvízre (35) és down-os volt a baba. De ha ez neked nem gond, akkor is szeretettel felneveled, akkor ne kockáztasd.
2013. aug. 6. 15:19
 12/16 anonim ***** válasza:
kedves utolsó! ez alapján mindnki menjen el magzatvízvételre, mert tökéletes eredményekkel is lehet beteg a baba. Kérdés, hogy mi éri meg a kockázatot...
2013. aug. 6. 15:30
 13/16 A kérdező kommentje:

Időpontom van, addig van még időm eldönteni ;)

köszi mindenkinek, tényleg sokat vaccilálok már ezen.

2013. aug. 6. 15:56
 14/16 anonim ***** válasza:
szia 32 éves vagyok 4dik baba nekem 0,57 lett el mentem genetikushoz ki derült semmi bajunk 1 hétel kiosebb a koránál igy nem 16 hanem csak 15 hetesen vették le az afp-t na azota most fogok szülni az 1 hetet be hoztuk és semmi jele baj lenne én nem voltam vizvételen!
2013. aug. 6. 19:10
 15/16 JanoviczkiFerencné ***** válasza:

Igy van, bármilyen eredmény esetén is lehet gond és rossz eredmények esetén is lehet minden rendben. Én úgy vagyok vele, hogy amit ki lehet küszöbölni, azt megteszem, hiszen egy egész életről van szó.De nyilván ez a kérdés azért nehéz mert mindenben van kockázat, tehát csak és kizárólag a kérdező döntheti el. Legjobb ha a szívére hallgat, hiszen 50-50% lesz a mérleg eredménye, hogy menjen-e vagy nem. Az egyik barátnőmnek most derült ki 6hónapos terhesen, hogy egészséges a babája, holott eddig az UH-n agyi hiányosságokat láttak. Persze a biztos az lesz, ha megszületik és eltelik az első pár év. És ugye egy gyermek életében még akkoris sokminden lehet.

Szóval kedves kérdező hallgass a szívedre, a megérzéseidre és reméljükminden rendben lesz.

2013. aug. 7. 14:23
 16/16 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok, hogy ennyien válaszoltatok :) ma a szülésznőmmel való konzultálás után arra jutottunk, hogy nem lenne indokolt egy ilyen kockázatos vizsgálatot bevállalnom.Szerinte nagyon is kockázatos már jó ideje szülésznő, ő csak az afp és a korom( 32 ) miatt nem csináltatnä meg. Így arra jutottam, hogy nem csináltatom meg.
2013. aug. 7. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!