Tökéletes genetika uh után, magzatvíz vizsgálatnak a lehetősége, van itt olyan ki vissza utasította?
Én igen de azért nem vagyok 100 % - ban biztos, hogy jól döntöttem??!!
Alacsony afp miatt küldtek el genetikára, 0,58 MOM, nem volt újdonság a második fiamnál is alacsony volt és végig jártam ezt. DE ! akkor csináltattam kombi tesztet emiatt nem kellett magzatvizet venni. Most ez elmaradt és felajánlották. 32 vagyok és harmadik kisfiam születik :)
Jártatok hasonló szituban? Hogy döntöttetek??
Igaz én Ketteskét várom és még nem jutottunk el AFP-re, de ha így is adódik, amit írtál, tuti végig csinálom.
Oké, nem kockázatmentesek avizsgálatok, szerencsére sok minden kiderül, de ha kell, akkor kell.
Nekem már csak a lelkem mélye is megnyugodna, hogy: Oké, én megcsináltattam, lesz, ami lesz!
Befolyásolni úgysem tudod az eredményt, de legalább megnyugszol tőle, hogy tudod, egészséges a gyerkőc.
A lányomnál 0-98 volt az AFP, amire azt mondták, hogy tökéletes. Szerintem azért vicces, mókás dolog ez a vizsgálat, ami már több éve/évtizede az egyik legelavultabb módszer és rengeteg országban már nem is használják.
Talán csak nálunk még egyedül.
MNindenesetre, ha ez megnyugtat (bár kétlem) van olyan ismerősöm, aki minden sz@r tesztet megcsináltatott, az összes jól végződött és beteg (fogyatékos) gyermeke született. De hallottam már ellenkező példát is.. elakarták vetetni az orvosok a magzatot, mondván beteg, stb. a szülő nem egyezet bele és makk egészségesen született.
Ahogy fejlődik avilág, úgy fejlődik minden és úgy téved az embereiség nagyobbat.
Pont 0,58mom volt nekem is! Kislányom lesz!:-)
Nyugi, nem lesz semmi baj.
33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!