Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tökéletes genetika uh után,...

Tökéletes genetika uh után, magzatvíz vizsgálatnak a lehetősége, van itt olyan ki vissza utasította?

Figyelt kérdés

Én igen de azért nem vagyok 100 % - ban biztos, hogy jól döntöttem??!!

Alacsony afp miatt küldtek el genetikára, 0,58 MOM, nem volt újdonság a második fiamnál is alacsony volt és végig jártam ezt. DE ! akkor csináltattam kombi tesztet emiatt nem kellett magzatvizet venni. Most ez elmaradt és felajánlották. 32 vagyok és harmadik kisfiam születik :)

Jártatok hasonló szituban? Hogy döntöttetek??

2013. aug. 5. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem 0,8 volt az afp, az uh tökéletes, én elmentem, biztos, ami biztos alapon. Negatív lett, már 9 hónapos, egészséges pici, sintén harmadik.
2013. aug. 5. 15:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Igaz én Ketteskét várom és még nem jutottunk el AFP-re, de ha így is adódik, amit írtál, tuti végig csinálom.

Oké, nem kockázatmentesek avizsgálatok, szerencsére sok minden kiderül, de ha kell, akkor kell.

Nekem már csak a lelkem mélye is megnyugodna, hogy: Oké, én megcsináltattam, lesz, ami lesz!

Befolyásolni úgysem tudod az eredményt, de legalább megnyugszol tőle, hogy tudod, egészséges a gyerkőc.

A lányomnál 0-98 volt az AFP, amire azt mondták, hogy tökéletes. Szerintem azért vicces, mókás dolog ez a vizsgálat, ami már több éve/évtizede az egyik legelavultabb módszer és rengeteg országban már nem is használják.

Talán csak nálunk még egyedül.

MNindenesetre, ha ez megnyugtat (bár kétlem) van olyan ismerősöm, aki minden sz@r tesztet megcsináltatott, az összes jól végződött és beteg (fogyatékos) gyermeke született. De hallottam már ellenkező példát is.. elakarták vetetni az orvosok a magzatot, mondván beteg, stb. a szülő nem egyezet bele és makk egészségesen született.

Ahogy fejlődik avilág, úgy fejlődik minden és úgy téved az embereiség nagyobbat.

2013. aug. 5. 15:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi
2013. aug. 5. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Pont 0,58mom volt nekem is! Kislányom lesz!:-)

Nyugi, nem lesz semmi baj.

33hkm

2013. aug. 5. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha jó volt a genetikai uh, akkor a kombinált teszt sem lett volna rossz. Mi volt az oka, hogy most nem csináltattál kombináltat? Én 38 vagyok és első babámat várom. Én is visszautasítottam a magzatvízvételt, de nem is látták indokoltnak a genetikai tanácsaádson, a uh, a kombinált teszt és a prenatest miatt.Bár a prenatest pont a magzatvízvételt váltja ki. Az egy probléma vele, hogy nagyon drága.
2013. aug. 5. 16:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez a prena teszt mi?? Hat szegyellem :( de most nem tudtam 10 ezret szanni kombinaltra, emiatt maradt el. Van meg mas lehetoseg a magzatviz vetelen kivul??
2013. aug. 5. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!