Ha már az embrionak van szívhangja? Picit megnyugodhatok? HELP ME PLEASE?
Szia, én 8+6 vagyok, eddig minden a legnagyobb rendben. 2,5 év után jött össze, és sajnos minden nap rettegek, nehogy történjen valami. Ha tüneteket érzek az a baj, ha nem, akkor az a baj.
Közben viszont rájöttem, innentről az egész életünk egy aggódás lesz. A terhesség, a szülés, a gyermekágyi időszak, aztán elesik, leesik, összetöri magát, discoba megy, csajozik, fiúzik..
Ez végig fogja kísérni az életünket. De ettől függetlenül minden percét élvezni kell.
az ultrahangoknál engem is elkap a félelem :) mi 4 évet vártunk a babára, volt már vetélésem is, de azt mondom, pozitívan kell hozzá állni :)
később majd mással riogatnak, engem most például azzal, hogy nagy baba lesz, mert óriási a hasam (nem is, csak xy-nak például fele akkora volt), és majd nem tudom megszülni, vagy óriási baba lesz, vagy mit tudom én. Tudni kell elengedni ezeket a füled mellett, vagy szelektálni, hogy mit hallasz meg. Rájöttem, hogy egyesek direkt szeretnek ilyen sztorikkal riogatni engem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!