Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha már az embrionak van...

Ha már az embrionak van szívhangja? Picit megnyugodhatok? HELP ME PLEASE?

Figyelt kérdés
2 hete az ultrahangon volt már a picinek szívhangja,minden rendben volt,azóta a tüneteim csak erősödtek,akkor minden szépen megy ahogyan kell?Annyian riogatnak,hogy mennyi baj történhet a mai világban,se görcs,se vérzés semmi rossz nem történt velem.Sőt még a tüneteim is erősödtek,elkezdtem hányni naponta.Illetve olyan szép nagy pocim van. 10 hetes kismama
2013. aug. 6. 09:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia, én 8+6 vagyok, eddig minden a legnagyobb rendben. 2,5 év után jött össze, és sajnos minden nap rettegek, nehogy történjen valami. Ha tüneteket érzek az a baj, ha nem, akkor az a baj.

Közben viszont rájöttem, innentről az egész életünk egy aggódás lesz. A terhesség, a szülés, a gyermekágyi időszak, aztán elesik, leesik, összetöri magát, discoba megy, csajozik, fiúzik..

Ez végig fogja kísérni az életünket. De ettől függetlenül minden percét élvezni kell.

2013. aug. 6. 10:23
 12/16 A kérdező kommentje:
én imádok kismama lenni:) csak az ultrahangok ahogyan közelednek úgy rám jön a félelem.
2013. aug. 6. 11:13
 13/16 anonim ***** válasza:

az ultrahangoknál engem is elkap a félelem :) mi 4 évet vártunk a babára, volt már vetélésem is, de azt mondom, pozitívan kell hozzá állni :)

később majd mással riogatnak, engem most például azzal, hogy nagy baba lesz, mert óriási a hasam (nem is, csak xy-nak például fele akkora volt), és majd nem tudom megszülni, vagy óriási baba lesz, vagy mit tudom én. Tudni kell elengedni ezeket a füled mellett, vagy szelektálni, hogy mit hallasz meg. Rájöttem, hogy egyesek direkt szeretnek ilyen sztorikkal riogatni engem :)

2013. aug. 6. 15:19
 14/16 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2013. aug. 6. 17:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Na nekem nagyon furán voltak a terhes tünetek. 0-6 hét között szinte semmi. 6-12 között, állandóan csak ettem még akkor is éhes voltam mikor hányingerem volt, de én szerencsére sosem hánytam. 12-16 héten iszonyat fáradt voltam, én aki simán melóztam 24-48 órát is és 4-6 óra alvás egész életemben elég volt, most 24 órából 16 aludtam. Tényleg csak ettem és aludtam semmi egyéb. aztán 16. héten elmúlt, 19 héten mocorogni kezdett és azóta szinte semmi panaszom. Most pedig a nagy meleget viselem nagyon rosszul, de ezt nem terhesen is iszonyat kibírni.
2013. aug. 6. 17:25
 16/16 A kérdező kommentje:
hát én is így haladok eddig kb:) eddig csak émelyegtem és 1-5 hete kezdtem el hányogatni:/ ha feszülget a hasam akkor azt jelenti,hogy még él a magzat?
2013. aug. 6. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!