Ha már az embrionak van szívhangja? Picit megnyugodhatok? HELP ME PLEASE?
Szia! Csak azt tudom tanácsolni Neked is, mint a többi kismamának: egyik füleden be, másikon ki... nem szabad mindenki riasztgatásának bedőlni!
Igen, ezek alapján minden rendben van a picivel is és veled is! Boldog babavárást kívánok Neked!
Csak nyugalom,és ne pánikolj,főleg ne ezeken járjon az eszed! Örülj a babátoknak,nem lesz baj,miért is lenne?? :) Ahogy az első írta,engedd el a füled mellett ezeket! Élvezd a terhesség minden pillanatát,érezd jól magad a bőrödben! Bár csak én is hányhatnék naponta -baba miatt!
Boldog baba várást!
Szia! Én már a terhesség tervezésekor sokat aggódtam, hogy milyen lesz, mikorra jön majd össze, nem-e megy el majd a baba, stb. Aztán rájöttem, hogy így nem lehet majd.
Májusban döntöttük el, hogy babát szeretnénk, december volt az első hónapja, hogy próbálkoztunk vele, de augusztusban már tiszta fejjel, aggodalmak nélkül készültem a nagy feladatra. A baba rögtön az első alkalommal megfogant, meg is tapadt szépen, és most már a 37. hetet tapossuk és 3000 gr körül van a becsült súlya, ami 34 hetesen még csak 1800 gr volt, szóval nagyon beindult a súlygyarapodása a picinek.
Nekem is voltak és még vannak is félelmeim, főleg, most, hogy jön a szülés, hogy ott is minden rendben legyen, de ha mások hülyeségeit hallgatom, és azokra figyeltem volna, akkor katasztrófális egy terhességem lett volna. Nem szabad hagyni magad befolyásolni. Baj mindig lehet, tudok olyat, aki két éve nem esik teherbe és olyat is, akinek rögtön sikerült, de 36 hetesen elhalt a magzat. Minden benne van a pakliban, de az ilyenekkel nem szabad foglalkozni, hiszen akkor megőrülsz. Minden terhesség más és más. Kívánom, hogy Neked gyönyörű terhességed legyen és ne legyen semmi gond, hiszen az, hogy mással gond, baleset, tragédia történt az nem jelenti azt, hogy Nálatok is annak kell lennie, csak riogatnak, de ezeket meg sem kell hallani!
Sok boldogságot!
36+3 hkm
A fáradság nekem talán a 4. hónap vége felé múlt el. Addig minden pillanatban el tudtam volna aludni. Ha tehettem volna a nap 24 órájából 30-at végigaludtam volna. Aztán utána meg le sem lehetett lőni, mert annyira aktív voltam. Mindent megcsináltam a lakásban, amit az elmúlt időszakban elhanyagoltam. Majd meglátod. Most pedig, így a vége fele megint nagyon álmos vagyok, csak most meg már nem tudok aludni, a meleg miatt sem illetve, hogy sehogy sem jó már feküdni.
5. voltam.
Kislány lesz, Viktória lesz a neve. Szept. 1-re vagyok kiírva, de már úgy a kezemben tartanám. :-)
5. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!