Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki ért az NST-s papír értékel...

Aki ért az NST-s papír értékeléshez egy kicsit is megnézné nekem? Aggódom hogy jó-e a baba szívhangja?

Figyelt kérdés

36 hetesen ez volt :

[link]

itt látszódik hogy mozgásnál szépen felmegy a szívhangja....nyugalmi állapotba olyan 150 volt, és 160-170 -re ugrott fel mikor mozgott.....

37 hetesen :

[link]

itt nem ugrott úgy fel a szívhang...a gépen direkt néztem mennyit mutat és mikor mozgott szinte nem ment feljebb...

meg olyan össze-vissza szívverése volt, a vonalon is látszódik h nem olyan szép egyenletes mint az előzőnél...

Szerintetek milyen ez a lelet ???

Hétfőn értékelné az orvosom, de azon gondolkodom beviszem az ügyeletre délután megmutatni....vagy felesleges és túl parázom ???

2013. júl. 19. 12:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne jó el se engedtek volna.Hol csinálták?Amúgy nekem jónak tűnik!Én sok Nst-n voltam és mindig máshogy nézett ki.
2013. júl. 19. 12:41
 2/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok!A második képen rengeteget mozgott,azért is ennyire sok a kilengés
2013. júl. 19. 12:42
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem nézte meg orvos, csak megcsinálták és kész? senki se láttam.

Mind a két picurom produkált ilyet is, olyat is.

Ha baj van akkor az asszisztens is látja, hogy a kicsivel baj van.

Az elsőnél nem volt nyugisabb? mozgott "eleget", most aktívabb volt esetleg?

2013. júl. 19. 12:45
 4/12 A kérdező kommentje:

elsőnél nyugisabb volt, aztán kapott a " sokkolóval" és utána ott is mozgott rendesen, de a szívhangja mindíg vissza állt egy alap ütemre, olyan 150-re...

most hol ilyen, hol olyan volt mozgás nélkül is...

csak megcsinálta a nő de a doki aki nézte volna szülést vezetett le épp ezért hétfőn nézi csak meg...

azért is parázok mert 3 napja beteg vagyok , influenza szerű és féltem nehogy baja legyen....

2013. júl. 19. 12:50
 5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat amúgy !!!!!!
2013. júl. 19. 12:51
 6/12 A kérdező kommentje:
alul a felfele nyilak jelzik a mozgást, a kis pontok meg a "sokkoló" jelei....
2013. júl. 19. 12:53
 7/12 anonim ***** válasza:
bocsi az offért, de mi az a sokkoló???
2013. júl. 19. 12:59
 8/12 A kérdező kommentje:

tudod amivel felébresztik a babát ha alszik :) oda tartják a pocakhoz és megnyomják, rezeg és a baba felriad tőle(legalább is pár nyomkodás után biztos)...a magzatvízzel csinál vmit amúgy...

biztos nem sokkolónak hívják, csak olyan fura hangot is ad ki és engem erre emlékeztet....

2013. júl. 19. 13:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj! Nyugi! Teljesen normális ez az nst.
2013. júl. 19. 13:56
 10/12 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. júl. 19. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!