Aki ért az NST-s papír értékeléshez egy kicsit is megnézné nekem? Aggódom hogy jó-e a baba szívhangja?
36 hetesen ez volt :
itt látszódik hogy mozgásnál szépen felmegy a szívhangja....nyugalmi állapotba olyan 150 volt, és 160-170 -re ugrott fel mikor mozgott.....
37 hetesen :
itt nem ugrott úgy fel a szívhang...a gépen direkt néztem mennyit mutat és mikor mozgott szinte nem ment feljebb...
meg olyan össze-vissza szívverése volt, a vonalon is látszódik h nem olyan szép egyenletes mint az előzőnél...
Szerintetek milyen ez a lelet ???
Hétfőn értékelné az orvosom, de azon gondolkodom beviszem az ügyeletre délután megmutatni....vagy felesleges és túl parázom ???
Nem nézte meg orvos, csak megcsinálták és kész? senki se láttam.
Mind a két picurom produkált ilyet is, olyat is.
Ha baj van akkor az asszisztens is látja, hogy a kicsivel baj van.
Az elsőnél nem volt nyugisabb? mozgott "eleget", most aktívabb volt esetleg?
elsőnél nyugisabb volt, aztán kapott a " sokkolóval" és utána ott is mozgott rendesen, de a szívhangja mindíg vissza állt egy alap ütemre, olyan 150-re...
most hol ilyen, hol olyan volt mozgás nélkül is...
csak megcsinálta a nő de a doki aki nézte volna szülést vezetett le épp ezért hétfőn nézi csak meg...
azért is parázok mert 3 napja beteg vagyok , influenza szerű és féltem nehogy baja legyen....
tudod amivel felébresztik a babát ha alszik :) oda tartják a pocakhoz és megnyomják, rezeg és a baba felriad tőle(legalább is pár nyomkodás után biztos)...a magzatvízzel csinál vmit amúgy...
biztos nem sokkolónak hívják, csak olyan fura hangot is ad ki és engem erre emlékeztet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!