Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki ért az NST-s papír értékel...

Aki ért az NST-s papír értékeléshez egy kicsit is megnézné nekem? Aggódom hogy jó-e a baba szívhangja?

Figyelt kérdés

36 hetesen ez volt :

[link]

itt látszódik hogy mozgásnál szépen felmegy a szívhangja....nyugalmi állapotba olyan 150 volt, és 160-170 -re ugrott fel mikor mozgott.....

37 hetesen :

[link]

itt nem ugrott úgy fel a szívhang...a gépen direkt néztem mennyit mutat és mikor mozgott szinte nem ment feljebb...

meg olyan össze-vissza szívverése volt, a vonalon is látszódik h nem olyan szép egyenletes mint az előzőnél...

Szerintetek milyen ez a lelet ???

Hétfőn értékelné az orvosom, de azon gondolkodom beviszem az ügyeletre délután megmutatni....vagy felesleges és túl parázom ???

2013. júl. 19. 12:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hja, értem :D Köszi a választ :) ÉN még nem voltam NSTén, de nálunk ilyen nincs, itt csak megmozgatják a pocakot kézzel :)
2013. júl. 19. 15:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is normális az NST-d. nekem is volt ilyen is, olyan is. Ha annyira rossz lett volna, a nővér nem engedi, hogy elmenj, mert szerintem annyi tapasztalata neki is van, hogy látja mikor nem jó.
2013. júl. 19. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!