Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másfél hónapja szültem,...

Másfél hónapja szültem, furcsán éreztem magam és ma pozitívat teszteltem, igaz csak a nemrég lezajlott szülés miatt pozitív?

Figyelt kérdés
2013. aug. 5. 23:18
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
28%
Neked egyet is kár volt szülni. Szegény gyerekek. Az apjukról meg nem is beszélek. 32 évesen legalább neki lehetne esze, de ő a hülyébb.
2013. aug. 6. 07:33
 22/33 anonim ***** válasza:
45%

Ne foglalkozz azokkal, akik bántanak!!

Nekem missed ab műtétem volt. Szó sem volt 6 hétről, azt mondta az orvos, ha nem Vérzek akkor már lehet házaséletét élni.

1 hétig véreztem.

December 17én volt a műtét és mi december 25én voltunk együtt. Utána férjem elutazott.

Semmi tünetem nem volt, de január 20án elmentem a dm mellett és azt éreztem, hogy kell vennem egy tesztet. Pozitív lett.

Semmi gond nem lett, és egyik doki sem mondta, hogy Jujj baj lesz ebből, ne tartsa meg.

De biztos hogy terhesség, mert a hcg 2-3 hét alatt teljesen kiürül.

Mindenképp menj orvoshoz és vele egyeztess.

2013. aug. 6. 08:06
 23/33 anonim ***** válasza:
43%
Csakhogy ő nem akarja ezt a gyereket. Fogtad?
2013. aug. 6. 08:08
 24/33 anonim ***** válasza:
56%

Egy kicsit más azért kihordott terhesség és szülés után az, hogy másfél hónap múlva megint terhes legyen. A méhnek regenerálódnia kéne, mert azért szülés nem kis dolog, a fertőzésekről nem is beszélve. Nem hiába nem lehet 6 hétig szexelni.

Vegyél másik tesztet is és menj el orvoshoz minél előbb.

2013. aug. 6. 08:33
 25/33 anonim ***** válasza:
35%
Szegény babák, ... mindkettő.
2013. aug. 6. 08:35
 26/33 anonim ***** válasza:
59%
Én nem bántásból írok de az ilyen történetek miatt kiborulok, 2 éve volt missed abom és azóta szeretnénk a kistesót és egyszerűen nem jön aki meg felelőtlen rögtön sikerül nem hiszem el, pedig a mi kicsikénk is jó helyen lenne és imádnánk őt is és nekem nem jön össze. Igazságtalanság, pedig mindent megadnék érte. Ezen gondolkozz el. Ha pozitív a teszt ott baba van. A kicsinek pedig szüksége van rád és mostmár a tesónak is. Nem hiába van kitalálva, hogy 3 évig az anyával van a pici. Később bánni fogod ha kihagyod ezeket az éveket. És azután már nem tudsz rajta változtatni. Itt az ideje felnőni, gondold át. És tényleg nem bántani akartalak.
2013. aug. 6. 08:37
 27/33 anonim ***** válasza:
64%

Kedves 22! Azért egy kihordott terhesség és szülés,nagyon leterheli a szervezetet,nem olyan mint egy kora terhesség elvesztése( természetesen fizikai értelemben értem).Az pedig biztos hogy egy abortusz után 1 héttel sem lehet,nem javasolt szexelni,még ha nem is vár valaki 6 hétig vele!Szóval örülhetsz hogy nem lett gondod belőle!

Azt hogy a kérdezőnek mennyire sérült a szervezete szüléskor,és milyen gyorsan regerenálódott,az orvosa tudja,nyilván ecseteli majd a lehetséges Opciókat!Bár nem biztos hogy van értelme....szomorú

2013. aug. 6. 08:54
 28/33 anonim ***** válasza:
60%
a kórházban a szülésfelkészítőn a dokik és szülésznők egyöntetűen mondták: egyszerűen nem fogják fel, hogy még manapság sem értik meg a nők, hogy nagyon hamar újból teherbe lehet esni és a szoptatás sem jó fogamzásgátló eszköz... Tele vannak olyan esetekkel, ahol a kontrollon már újból terhes a csaj, aztán meg sopánkodnak...
2013. aug. 6. 09:17
 29/33 A kérdező kommentje:
Nem várok babát ,biztosra mondta édesanyám nőgyógyász testvére nem is értette ,hogy azt a tesztet ,hogy nézhettem pozitívnak,arra kért ne kombináljak és védekezzűnk .
2013. aug. 6. 09:24
 30/33 anonim ***** válasza:
Jobban jártok így.
2013. aug. 6. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!