Másfél hónapja szültem, furcsán éreztem magam és ma pozitívat teszteltem, igaz csak a nemrég lezajlott szülés miatt pozitív?
Ne foglalkozz azokkal, akik bántanak!!
Nekem missed ab műtétem volt. Szó sem volt 6 hétről, azt mondta az orvos, ha nem Vérzek akkor már lehet házaséletét élni.
1 hétig véreztem.
December 17én volt a műtét és mi december 25én voltunk együtt. Utána férjem elutazott.
Semmi tünetem nem volt, de január 20án elmentem a dm mellett és azt éreztem, hogy kell vennem egy tesztet. Pozitív lett.
Semmi gond nem lett, és egyik doki sem mondta, hogy Jujj baj lesz ebből, ne tartsa meg.
De biztos hogy terhesség, mert a hcg 2-3 hét alatt teljesen kiürül.
Mindenképp menj orvoshoz és vele egyeztess.
Egy kicsit más azért kihordott terhesség és szülés után az, hogy másfél hónap múlva megint terhes legyen. A méhnek regenerálódnia kéne, mert azért szülés nem kis dolog, a fertőzésekről nem is beszélve. Nem hiába nem lehet 6 hétig szexelni.
Vegyél másik tesztet is és menj el orvoshoz minél előbb.
Kedves 22! Azért egy kihordott terhesség és szülés,nagyon leterheli a szervezetet,nem olyan mint egy kora terhesség elvesztése( természetesen fizikai értelemben értem).Az pedig biztos hogy egy abortusz után 1 héttel sem lehet,nem javasolt szexelni,még ha nem is vár valaki 6 hétig vele!Szóval örülhetsz hogy nem lett gondod belőle!
Azt hogy a kérdezőnek mennyire sérült a szervezete szüléskor,és milyen gyorsan regerenálódott,az orvosa tudja,nyilván ecseteli majd a lehetséges Opciókat!Bár nem biztos hogy van értelme....szomorú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!