Hol rendel Dr. Járányi Beáta nőgyógyász? Mik a tapasztalatok (pozitiv, esetleg negatív? Mennyibe kerül a szűlés nála?
Holnap megyek hozzá először (sőt,életemben először megyek nőgyógyászhoz) :-)
Majd elmondom,hogyan viselkedett...De azt mondják nagyon kedves,és aranyos.
18/L
Szia! Várom a referenciát.
Üdv.19 hetes kismama
Igen,de azt nem garantálom,hogy a szülés dolgot megkérdezem :-D
Amúgy igyekszem neked elérhetőséget szerezni.
Jajj,remélem pozitív "élményekkel" távozom majd.Mert most megyek először,és kicsit félek!?...talán csak egy kicsit :)
Na,itt vagyok :-)
Nagyon tudom ajánlani,mert igazán rendes.
Érthetően válaszolt minden kérdésemre,jófej és közvetlen doki :-D
Mondjuk elkért a vizsgálatért 11 ezret :-S
De nagyon jó benyomásom volt vele kapcsolatban így elsőre.
Csak szerdánként van magánrendelése...
Tel:311-01-75
a Bajcsi Zsilinszki úton rendel a Skála Metro melletti házban. Itt is előre kell időpontot kérni, de nagyon rendes.
Köszi szépen:). Kérek időpontot.
(Sajnálom, hogy nem vettem észre előbb a válaszod.)
Sziasztok, lányok! "Másokat sértegetni:tilos!" Remélem, nem teszem ezt, ha leírom, hogy velem nem igazán volt kedves a doktornő. (Rossz napja lehetett; ő is csak egy ember...) A rendelője: 20-30 évvel ezelőtti felszereltségű, se ultrahang, se igazi mammográfia, az ablakon beláthat bárki a szemközti házból.. (Amúgy: "tilos más kerületből bekerülni abba a kórházba, ahol ő praktizál".)
//Ha mégis vétettem a weblap rendelkezési szabályai ellen: vállalok minden ezzel járó felelősséget. Csak: nem mindig sül el minden olyan jól, ahogy elképzeljük. Rossz hírnevét nem akartam kelteni a doktornőnek! De, nem csak 'kíválóak' vagyunk, mi, emberek. Így válogasson mindenki az orvosok közt is.//
Üdv mindenkinek, M. Nóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!