Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » ÁEK-ben szülés? Tapasztalatok?

Szucs oliver kérdése:

ÁEK-ben szülés? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Főleg az érdekelne aki nem választott orvost.
2011. febr. 10. 09:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia Melyikbe?A régi MÁVban,vagy a Honvédban(Vagy ott nincs szülészet?)

Én a MÁV-ban voltam mert átvittek oda A Babám korábban jött,így nem volt ott fogadott dokim.A Szülőszobán mindenki nagyon kedves 2 napig ott voltam,mert visszatartották a Babát,aztán szültünk.Mindenki nagyon rendes és segítőkész akikkel én találkoztam.A szülés is gyorsan zajlott a víz szivárgott,de a burkot repeszteni kellett,ahhoz bejött egy dokibácsi, egyébként egy fiatal kis dokinéni volt.nagyon ügyesen vart össze. Szülés után viszont nem a szülészetre vittek,mert ott telt ház volt,így a nőgyógyászatra kerültem és a Babám meg az intenzívre.A nőgyógyon viszont csak megkérdezték jól vagyok-e ennyi.kedden szültem csütörtökön hazaküldtek.A kaja ehetetlen.Valamire kiváncsi vagy még ,vagy bővebben akkor írj!

2011. febr. 10. 23:57
 2/11 A kérdező kommentje:

köszi a választ, ha még lesz valami kérdésem fogok irni privátot!

Köszi szépen:)SZÉP napot

2011. febr. 11. 08:00
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia.Előző kislányomat ott szültem ügyeletesnél és nagyon megvoltam elégedve mindenki nagyon a toppon volt minden téren.Most a honvédba járok terhesgondozásra és a máv ba fogok menni ujra.Nem bántam meg:D
2011. febr. 14. 16:40
 4/11 anonim ***** válasza:

Én első gyermekemet a volt BM Kórházban szültem. Sajnos az amióta megszűnt a kedves dokim Dr. Gerencsér Géza magándoki lett.

A másodikat is még a BM-ben szültem, bár akkor már jártam Dr.Kazár Tiborhoz is.

Közben volt egy éve elhalt ikerterhességem. Őket a MÁV-ban szültem az Állatkert mellett Dr.Spánik Gábornál és Dr. Kazár Tibornál.

Jelenleg 15 hetes kismama vagyok és úgy jártam, hogy az előbb említett 2 orvos elment magánba és jelenleg nincsen állandó orvosom.

Más orvost sajnos nem ismerek és nem úgy állunk anyagilag, hogy magándokit tudjak választani. Így nem tudok kit válasszunk?

Ti hogy vagytok? Hányadik hétben és kihez járkáltok, milyen sűrűn?

2011. febr. 14. 19:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia ..Én sem válaszottam magán dokit.,Én a 13.kerben lakom és a Honvédba járok Dr.Unk Péterhez..Egy idős de nagyon rendes dr.bácsi:DÉn a 10 .hétben vagyok
2011. febr. 15. 06:56
 6/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!!

Köszönöm szépen a válaszokat!

Én a 36. héten vagyok:)

Mi Őjpesten lakunk a Görgey úti Sztk-ba járok terhesgondozásra, ahol nagyon kedvesek.

Időpont ügyben viszont sokat kell várni, viszont mióta járok ctg-re azóta nem kell időpontot kérnem, mert ahogy véga a ctg-nek a hölgy soron kivül viszi a papirjaimat az éppen rendelő nőgyóügyászhoz.

Azért is tettem fel a kérdést, mert én a területileg illetékes védőnőt kérdeztem,hogy hol fogok szülni ha nincs választott orvosom, és melyik kórház illetékes területileg, és az ÁEK-et kaptam válaszként.

A Róbert Károly körúton.

Erről esetleg tudnátok bővebben mesélni??

Mert dokit továbbra sem akarok választani, majd aki éppen ott lesz és ha úgy gondolom hogy megérdemli,akkor kap valami összeget, de nem sokat, mert azt inkább a babára költeném.:)

2011. febr. 15. 08:27
 7/11 anonim ***** válasza:

Aki az ÁEK-hez tartozik, az automatikusan az állatkert melletti részben fog szülni, mert ott van a szülészet, nőgyógyászat, PIC. A volt Honvéd részen, vagyis a Róbert Károlyon csak a rendelők, járóbeteg rendelés van.

Majdnem egy hónapot voltam kénytelen benn tölteni a nőgyogyón (méhen kívüli terhesség), az osztályok tiszták, 3 ágyas szobák, mindhez saját zuhanyzó, wc, a gyermekágyas részleg is ilyen.

A dokik maximálisan profik, bármelyik van ügyeletben, tuti ügyes lesz. A szülésznőkről csak és kizárólag jókat hallottam.

Most vagyok 33 hetes, én is ott szülök majd, de nekem van fogadott orvosom.

Akihez tb alapon járhatsz, Unk Péter dokit én is megerősítem, és dr. Kiss Attila, ha jól tudom, ő péntekenként rendel. Fél 8-tól van rendelés minden nap.

2011. febr. 15. 08:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia..Én irtam hogy Unk-nál vagyok...Simán beméász a régi MÁV-ba ma már ÁEk ..Nagyon jo minden.A szülésznők,az orvosok.az osztály..A baba veled lehet éjjel nappal.Csak reggel viszik el őket egy gyors vizitre és fürdésre.Nagyon jo,de vigyél mindent a pelenkázáshoz ,meg ilyenek mert abbol nekik sajnos kevés van..
2011. febr. 15. 11:14
 9/11 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat.

És ha a terhesség végéig az sztk-s dokihoz járok, és úgy kerülök be szülni az nem probléma?

2011. febr. 15. 11:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Mehetsz nyugodtan, mert területileg oda tartozol:)Könnyű és gyors szülést:)
2011. febr. 16. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!