Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másfél hónapja szültem,...

Másfél hónapja szültem, furcsán éreztem magam és ma pozitívat teszteltem, igaz csak a nemrég lezajlott szülés miatt pozitív?

Figyelt kérdés
2013. aug. 5. 23:18
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
38%

Ha ennyire nem foglalkozol vele,akkor miért szülted meg?

Miért vállaltátok?Ráértél volna még vele,hisz fiatal vagy!

2013. aug. 5. 23:51
 12/33 anonim ***** válasza:
0%

A biztonság kedvéért csinálj még egy tesztet,

Vagy kérj időpontot ultrahangra.

Ha ismét várandós vagy akkor nem sokáig fogsz tudni szoptatni.

Amúgy ne abortuszozz nem az emberölés a megoldás.

5 hétnél már egy élő pocak lakóról van szó mert akkor már dobog a szíve.

Hát ilyen hibát felelősség teljes szülők nem kővetnek el!

És hogy akarod folytatni az egyetemet? Most? Nem azt irtad hogy nem rég szültél?

2013. aug. 5. 23:51
 13/33 A kérdező kommentje:
Olyan betegségem van ami miatt az orvos azt mondta ,hogy nagyon kevés esélyem lesz gyereket szülni,szinte ki is zárta,hogy sikerülhet,azt javasolta ,hogy minél előbb vállaljak gyereket,hogy esélyem legyen.
2013. aug. 6. 00:02
 14/33 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom milyen orvos lehet,de nagyon elnézte hisz úgy látszik már a második gyerek is úton van...
2013. aug. 6. 00:05
 15/33 A kérdező kommentje:

Szerencsére a szüleim mindenben támogatnak ,sőt a nagymamám is nagyon fiatalos .

Ha mégis babát várok akkor semmiképpen nem vetetnénk el,remélni sem mertem még pár éve ,hogy így rácáfolunk arra amit az orvos mondott .

2013. aug. 6. 00:11
 16/33 anonim ***** válasza:
82%

Csak egy megjegyzésem van ide. Anyám 32 év elteltével, miután megszületett a lányom és sokat foglalkozik vele, és rám is emlékezteti, jött rá, hogy mennyit vesztett azzal, hogy bölcsődébe adott fél évesen.

Az egyetem megvár, de a gyereked első életéve soha nem fog visszajönni.

Nem te vagy véletlenül, aki a múltkor azt írta, rá se bír nézni a lányára?

2013. aug. 6. 01:54
 17/33 anonim ***** válasza:
49%
Ha kicsi volt az esély, hogy gyermeket szül akkor miért írt volna ki olyat hogy rá sem bír nézni a lányára?!
2013. aug. 6. 02:18
 18/33 anonim ***** válasza:
75%
Van hcg a szervezetben szülés után is,de azt írják max 2-3 héten belül kiürül.
2013. aug. 6. 04:50
 19/33 anonim ***** válasza:
65%
Halasztanod kéne az egyetemen. Egy pici babával foglalkoznia kell az anyának, ezt senki sem pótolhatja. Lelki sérült lesz valamilyen szinten, ha ezt elmulasztod. Nem a nagyszülők és a bölcsi kell hogy nevelje, hanem Te.
2013. aug. 6. 06:05
 20/33 anonim ***** válasza:
76%
Ne haragudj,de mégis minek kettő ha ezt az egyet sem te fogod nevelni?Nekem több ismerősöm is szült egyetem mellett,de mind halasztottak legalább 1 évet.Jól gondold meg.Lemaradni arról ahogy felül,megtanul mászni,állni,az első léptek,szavak...hát ti tudjátok...
2013. aug. 6. 06:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!