Mikor érdemes menni a nőgyógyászhoz?
Sziasztok!
Június 30-án jött meg utoljára és elég rendszertelen volt a ciklusom, 32-36 naposak. Ma reggel erős pozitívat teszteltem :) Mikor érdemes elmenni a nőgyógyászhoz?
Aki valaha már elvetélt 6-7 hetes kora előtt, az biztos azt a tanácsot fogja adni, hogy ne menj, ráérsz 8 hetes korod után... :-(
Sokkal gyakoribb a korai vetélés, amit esetleg csak annyiban veszel észre, hogy jóval erősebb a mensesed... mint a méhen kívüli terhesség.
Amikor már 4-5 alkalommal vetél el egy nő, úgy, hogy tudja, gyereke lesz, mert már 5 hetesen orvos igazolja a terhességet. Aztán 1 hétre rá elvetél... Na ő nem fog korán menni, mert inkább nem éli bele magát, majd ha csak bizti megtapad. :-) Nagyon rossz érzés, higgyétek el. :-(
Szia!
Én is azután mentem dokihoz,miután teszteltem. Akkor a doki számítása szerint 6. hetes voltam. Az ultrahangon viszont csak öthetes. Hasin ultrahangot csináltak és látszódott akkor már a petezsák. Most már a 19. heti ultrahangra megyek majd. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!